Ekstra Bladet giver også coronakritiker Van Morrison kniven

Ekstra Bladets coronaafdeling er godt nok ude med propagandariven for tiden. Ikke nok med at Eric Clapton skulle hånes, så får coronakritiker Van Morrison også en tur – camoufleret som en musikanmeldelse med overskriften Hovedløs: Hold kæft en klaphat.

Den skyldige skribent kalder sig Thomas Treo, og læsning af hans voldsomme coronapropaganda kan let give så meget hovedpine, at det bliver nødvendigt en helt anden slags Treo.

Manden med hovedpinenavnet skriver bl.a.:

“Vanviddet tiltager på ‘What’s It Gonna Take?’, der nærmest uafbrudt retter vreden mod de nordirske myndigheders håndtering af pandemien, hvilket forekommer at være blevet en besættelse for veteranen.

Ingen gider vel høre om corona længere, og ingen gider efterhånden høre på Van Morrison længere, men slet ingen gider nok høre Van Morrison himle op om corona længere.”

I min optik så har Van Morrison gjort det, som Ekstra Bladet burde have gjort, men Ekstra Bladet er tilsyneladende så afhængige af de mange millioner i propagandastøtte fra regeringen om året, at de nu også er sunket så dybt som til at håne de få, aldrende magtkritiske musikere, der stadigvæk tør kæmpe for folkefriheden.

Treo har åbenbart ikke fantasi til at forestille sig, at Van Morrison har lavet musikken under en coronasæson, og at vanviddet med næsten 100 % sikkerhed vender tilbage i en eller form næste sæson, dvs. til efteråret.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments