Forslag: Vi (folket) skal have vores eget politi

Når rigsadvokaten så tydeligt har meldt ud, at anklagemyndigheden arbejder for at gennemføre regeringens ønsker, så bør vi (folket) efter min mening have vores eget politi og vores egen forsvarsmyndighed.

Coronaskandalen har efter min vurdering vist, at Mette Frederiksen-regeringen konsekvent modarbejder folkets sundhed, frihed og økonomi (herunder private virksomheder), og at politiet og anklagemyndigheden forholder sig 100 % tro overfor en regering, der bryder grundloven. Jeg tænker her bl.a. på massemordet på mink og minkerhvervet samt de tilhørende selvmord blandt de ramte familier.

Situationen i Danmark nu er derfor den, at Dansk Politi reelt er Regeringens Politi, og at anklagemyndigheden reelt er regeringens anklagemyndighed. Dette er i direkte modstrid med disse organisationers definerede formål, som er at sikre, at loven bliver overholdt, at retfærdighed sker fyldest, og at alle er lige for loven. Det er IKKE politiets og anklagemyndighedens opgave at være regeringens forlængede arm ude i samfundet. Men da det er situationen nu, så kan der etableres en ny magtbalance, en ny normal, ved at etablere Folkets Politi og Folkets Forsvarsmyndighed.

Jeg har kendskab til flere sager, som regeringens politi og anklagemyndighed har ført eller aktuelt fører mod systemkritiske borgere i Danmark, som er baseret på selektiv efterforskning og bevisførelse. Jeg har f.eks. kendskab til en aktuel sag, hvor politiet “desværre” ikke kunne finde videomateriale fra de overvågningskameraer, der kunne have bevist den sigtedes uskyld. Hvis vi havde haft et Folkets Politi med samme adgang til ressourcer som Regeringens Politi, herunder materialer fra videoovervågning, så ville man have en fair chance for at forsvare sig mod at fremstå som forbryder på et falsk grundlag. Det er dybt uretfærdigt, når kun den ene part har adgang til det fulde bevismateriale inklusiv retten til at vælge og vrage mellem de beviser, der kan bruges i retten.

Tilmeld
Besked om
guest
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Karina Hyggen Amland
torsdag, 19 maj 2022, 9:49 09:49

Forholdene du beskriver fra dansk politi, rettsvesen er nøyaktig de samme som i Norge, vennligst les https://www.rettsnorge.com/Rettsstaten%20Norge%20%E2%80%93%20en%20mafiastat:

Dorit
torsdag, 19 maj 2022, 12:11 12:11

Tanken er indlysende og gode, bakker op om den, men hvordan skal det omsættes til realitet ?
Tak for godt arbejde
Vh Dorit

Jytte Dahl
torsdag, 19 maj 2022, 18:07 18:07

Det danske GEheime STAtsPOlizei…og det danske ENEVÆLDIGE embedsvælde…er det magtfuldkomne REGIME’S beskyttere…der “arbejder” under samme vilkår…ligesom under nazismen’s totalitære regime…styret af én mand..I dag er det så blot en kvinde…der styrer !!

Ilona
Ilona
torsdag, 26 maj 2022, 7:39 07:39
Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 2 juni 2022, 17:47 17:47

Per, god ide. En selvskabt politistyrke der udfordrer det eksisterende og desværre, kriminelle korps. Jeg håber at du ikke blot spøger med tanken, men giver dig i kast med at udvikle den. Ideer: Folkets Politibetjent, kunne være tidsbestemt, der kun opererer indenfor bestemte afgrænsninger, i tid og rum. Som forsøgsordning kunne man prøve sig med særligt uddannede vagter, ved demoer og arrangementer. Måske med egen drone-overvågning og kamerahold, til at overvåge eventuelle kriminelle handlinger, fra ordensmagtens side. En folkets politibetjent, med blot begrænset succes, vil direkte udfordre statens voldsmonopol. Spørgsmålet er så hvor langt folk er villige til at gå,… Read more »

Last edited 29 days ago by Michael Nielsen