Abekopper kan blive sommerens frygtstorm

Meldinger fra WHO og propagandapressen tyder på, at abekopper godt kunne gå hen og blive sommerens frygtstorm, mens coronaen er gået i sommerhi.

WHO opdaterede deres side om abekopper (monkeypox) for to dage siden. Sundhedsstyrelsen opdaterede deres side i går. DR skrev i går, at WHO indkalder til hastemøde om verdensomspændende udbrud af abekopper. Frygtpropagandaen er også startet på TV2, der i går skrev, at antallet af bekræftede smittede med abekopper er fordoblet i Storbritannien.

WHO fortæller, at der i 2019 blev godkendt en vaccine mod abekopper. Det drejer sig ifølge CDC om medikamentet JYNNEOS, der også sælges under navnene Imvamune og Imvanex. Ifølge FDA er vaccineproducenten Bavarian Nordic. De har kontor i Danmark på Philip Heymans Alle 3 i Hellerup. 68 % af ejerskabet af Bavarian Nordic er dansk, og ATP ejer den største andel.

Medikamentet tecovirimat (handelsnavn: TPOXX m.fl.) blev godkendt i 2022 af European Medical Association (EMA) mos abekopper. Det er Siga Technologies, der har godkendelsen. Siga Technologies er et amerikansk medicinalfirma, der har specialiseret sig i (forsvar mod) biovåben, primært via store kontrakter med det amerikanske forsvarsministerie. Siga Technologies kan godt lide spåmanden Bill Gates.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Suzanne
lørdag, 21 maj 2022, 19:50 19:50

Ja og underligt nok, indeholdt covid vaccinen abe ………

9F29FD09-B3BF-4CE2-AD2D-15AF1F2868BF.jpeg
Jens Angelsgaard
søndag, 22 maj 2022, 13:26 13:26

“ABEkopper” – det maa visit vaere dem – der Bruges til at skylle propagandaen ned med ude ved kakkelbordene…