Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Åbent brev til PET: Vær på vagt for biologisk terror

Dette er et åbent brev til Politiets Efterretningstjeneste (PET). Jeg vil anbefale jer at være ekstra på vagt for øget risiko for biologiske terrorangreb i Danmark. Jeg tænker her især på abekopper, der kan risikere at terrorisere Danmark i løbet af sommeren, mens det tidligere biologiske terrorangreb, coronaen, holder ferie. Jeg vil desuden anbefale jer […]

Dette er et åbent brev til Politiets Efterretningstjeneste (PET). Jeg vil anbefale jer at være ekstra på vagt for øget risiko for biologiske terrorangreb i Danmark. Jeg tænker her især på abekopper, der kan risikere at terrorisere Danmark i løbet af sommeren, mens det tidligere biologiske terrorangreb, coronaen, holder ferie. Jeg vil desuden anbefale jer […]
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x