Åbent brev til PET: Vær på vagt for biologisk terror

Dette er et åbent brev til Politiets Efterretningstjeneste (PET).

Jeg vil anbefale jer at være ekstra på vagt for øget risiko for biologiske terrorangreb i Danmark. Jeg tænker her især på abekopper, der kan risikere at terrorisere Danmark i løbet af sommeren, mens det tidligere biologiske terrorangreb, coronaen, holder ferie.

Jeg vil desuden anbefale jer at være ekstra på vagt for det to-delte formål med tidens biologiske terrortrusler:

  1. Den direkte sundhedstrussel fra det biologiske terror, hvad end det er abekopper eller et nyt coronavirus
  2. Det politiske misbrug af (frygten for) virus eller lignende, som bl.a. via propaganda og det korrupte WHO vil fremme en unødvendigt frihedsbegrænsende politik for alle borgere i Danmark

Jeg ved godt, at I opfatter islamistisk terror som den største trussel, ligesom I betragter antimyndighedsekstremisme som en trussel. Jeg vil dog opfordre jer til at udvide jeres tænkning om terror til bl.a. at se den stigende kritik af myndighedernes håndtering af corona som et udtryk for folkelig modstand mod et igangværende biologisk terrorangreb af gigantiske dimensioner. Det betyder, at I bidrager til at skabe frygt for de danskere, der muligvis helt korrekt har opdaget den reelt største terrortrussel i Danmark samt terroristernes infiltrering af det politiske system nationalt og globalt. Dermed samarbejder I med terroristerne i stedet for at bekæmpe dem.

Kontakt mig gerne, hvis I ønsker at afhøre eller samarbejde med mig. I kan kalde mig, hvad I vil, så længe I også er åbne for at lytte til fornuft. Jeg ifører mig gerne en orange sparkedragt, hvis I opfatter det som befordrende for dialog. Jeg er seriøst bekymret for, at vores frihed er ved at blive fjernet af en ny form for biologisk terror, hvor det i mindre grad er selve de biologiske våben og i højere grad den tilhørende propaganda og politik, vi skal være bange for.

Tilmeld
Besked om
guest
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
søndag, 22 maj 2022, 13:33 13:33

PET definerer “Modstandsbevaegelsen” under 2. VERDENS-SKRIG som antimyndighedsekstremisme? Er det der kommer fra PET (engelsk for kaeledyr) saa myndighedsekskrementisme!?

Lene
søndag, 22 maj 2022, 17:32 17:32

Kære Per Ved du hvem Yuval Noah Harari er??

Rubo
mandag, 23 maj 2022, 11:47 11:47
Reply to  Lene

Jeg ved hvem han er – han er virkelig syg i hovedet… Han mener mennesket er en algoritme… Han er farlig og han er Klaus Schwabs højre hånd…

Lene
mandag, 23 maj 2022, 11:56 11:56
Reply to  Rubo

tak- ja, jeg tror han er en farlig mand m.v.h. Lene

Majbritt
Majbritt
søndag, 22 maj 2022, 19:09 19:09

De finder hele tiden på noget at skræmme 🐑🐑🐑 med

Michael Nielsen
Michael Nielsen
søndag, 22 maj 2022, 21:00 21:00

Forhåbentlig så kommer der ikke mere terror med kampstoffer, men såfremt det sker, er det godt at nogen har skrevet et åbent brev. Så kan de ikke sige at de ikke var gjort opmærksom på det.

Håber at du har sendt brevet ud til massemedierne også.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
søndag, 22 maj 2022, 22:23 22:23

Simulation af abekopper udbrud fra 2021. 83 lande ramt.

Monkeypox Pandemic Simulation In March 2021! The “Experts” Are Ahead Of The Game.
https://youtu.be/BoiwgScsV-c?t=80