Abekopper: Nyt terrorangreb på den globale folkefrihed

Abekopper er sommerudgaven er corona, og det bør efterforskes som et biologisk terrorangreb.

Mediet News Punch har i går formidlet afsløring af, at det laboratorie i Wuhan, der gav os SARS-CoV-2, også har forsket i ‘gain-of-function’ med abekopper.

News Punch: EXPOSED: Wuhan Lab Carried Out Gain-of-Function Research on Monkeypox LÆS

Wuhah-forskerne har også fundet frem til en måde, hvorpå man kan bruge PCR-test til at teste for abekopper.

De britiske myndigheder er allerede begyndt at anbefale, at mennesker, der har været i kontakt med abekopper, skal gå i isolation i 21 dage.

News Punch: New UK Guidance Says Contacts Of Monkeypox Cases Should Self Isolate For 21 Days LÆS

Det pludselige udbrud af abekopper i mange forskellige lande samtidig kan næppe være tilfældigt. Det er sandsynligvis planlagt på samme måde, som udbredelsen af SARS-CoV-2 var. Det betyder, at der er tale om et biologisk terrorangreb målrettet hele verdens frie befolkning med den globale elite som de mistænkte bagmænd. Som ved andre terrorangreb så er formålet at sprede frygt ved at ramme uskyldige.

Abekopper bør ligesom corona IKKE håndteres som en tilfældig pandemi, men derimod efterforskes som en planlagt, globalt, biologisk terrorangreb. Vi skal selvfølgelig sørge for at inddæmme eventuel smitte og sygdom, men den primære respons bør være efterforskning som ved andre terrorangreb.

Den nye tendens med pandemier og tilhørende fascistisk politik er som en tand, der bliver ved med at gøre ondt. Nogle gange er det nødvendigt med en dybdegående rodbehandling, så roden og årsagen til problemet bliver fjernet én gang for alle. Rodbehandling er ubehagelig, men nogle gange skal man gennemgå ubehag for at nå frem til en ny tilstand af fred og ro.

Det er mit indtryk, at Politiets Efterretningstjeneste ikke er gearet til at håndtere de nye terrortrusler mod Danmark. Det kan skyldes, at PET ikke er vant til, at den danske regering, som PET er underlagt, samarbejder med de mistænkte terrorister, som PET burde efterforske for at beskytte Danmark og danskerne. PET har derimod travlt med at stemple coronakritikere som ‘antimyndighedsekstremister’, hvorved PET forhindrer efterforskning og afsløring af de virkelige terrorister samt deres infiltration af det politiske og myndighedsmæssige system i Danmark.

Da jeg for efterhånden lang tid siden ringede til PET for at anmelde coronaen som et igangværende terrorangreb, så blev jeg afvist med et argument om, at coronaen jo skete i hele verden. Jeg svarede, at selvom et terrorangreb er globalt, så er det stadigvæk et terrorangreb. Jeg foreslår, at PET samarbejder med deres kollegaer i de andre lande, så vi kan komme til bunds i tidens terrorproblemer.

Formålet med terrorangrebene med coronaen og abekopper er i første omgang at indføre et teknokratisk diktatur med WHO som den nye verdensregering. Det betyder, at Danmark bliver opløst som suveræn nation og overtaget af en udemokratisk instans. Det hele sker via biologisk terror og infiltration af det demokratiske magtsystem fra udemokratiske, globale organisationer med WHO og World Economic Forum i front.

PET vil måske mene, at corona og abekopper er politik og ikke terror, men da terror altid har handlet om at opnå politiske mål ved at sprede frygt, så er dette argument ikke godt nok. Når nogen prøver at opnå politiske mål ved at sprede frygt for biologiske kampstoffer, så er der tale om terror, uanset hvordan gerningspersonerne måtte gemme sig i store, komplekse, globale systemer.

Hvis PET ikke gør noget, så vil PET overgå i historien som medvirkende til, at globale terrorister kupper Danmark.

Hvis PET tænker “Jamen, det er jo en konspirationsteori!”, så har de ganske ret, men de fleste store forbrydelser omfatter sammensværgelser, da de er vanskelige at gennemføre uden hemmelige aftaler.

Dette indlæg er også sendt til pet@pet.dk, så de kan ikke senere komme og sige, at de ikke var informeret.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Brian Olesen
tirsdag, 24 maj 2022, 15:05 15:05

Jeg synes, det er beundringsværdigt, at du, Per Brændgaard, underretter PET.

I håb om det bedste, vil jeg undlade at skrive mere.