Jeg har – statistisk set – 5 potentielle kærester i Danmark: Her er beregningen!

Når jeg før i tiden søgte en ny kæreste, så var det meget enkelt, men også meget uoverskueligt. Dengang så jeg alle kvinder som potentielle kærester, så det var en uoverskuelig søgen efter nålen i høstakken. Heldigvis er Danmark blevet noget mere overkommeligt siden da.

Jeg ønsker ikke at være kæreste med en, der er vaccineret mod covid-19. Det er ikke fordi, jeg er bange for shedding. Det er mest fordi, jeg opfatter det at være vaccineret som tegn på et ignorant, uoplyst sind.

Ifølge Statens Serum Institut så er 80,6 % af befolkningen fuldt vaccineret, dvs. de har fået mindst to stik. Det reducerer i første omgang min potentielle kærestemålgruppe fra 100 % til 19,4 % af kvinder. Tak til Mette Frederiksen for at have forenklet søgningen så meget.

Jeg vil heller ikke være kæreste med en ryger. At kysse en ryger er som at slikke et askebæger. Ifølge Sundhedsstyrelsen ryger 23 % af befolkningen dagligt eller lejlighedsvist. Det reducerer min potentielle kærestegruppe yderligere fra 19,4 til 14,9 %.

Forekomsten af svær overvægt er 15 %, og det reducerer den potentielle gruppe yderligere fra 14,9 til 12,7 %. Moderat overvægt kan være ok, hvis fedtdepoterne er passende fordelt, hvilket der desværre ikke findes officielle statistikker om. Ikke engang på de store datingsider kan man søge på specifikke kropsmål. Det er for dårligt!

Jeg orker heller ikke en drukkenbolt, og det er 18 % af danskerne. Det reducerer den potentielle gruppe yderligere fra 12,7 til 10,4 %.

Det giver således rundt regnet 10 % af kvinder, der er uvaccinerede, ikke rygende, ikke svært overvægtige og ikke fordrukne. Det er så først herefter, at jeg kan begynde at tilføje yderligere, mere normale kriterier. Det er min erfaring, at jeg oplever ca. 1 % af alle kvinder som meget smukke og lækre. Så er vi nede på 0,1 %. Det er ligeledes min erfaring, at ca. 1 % af dem, som jeg opfatter som meget smukke og lækre, betragter mig på samme måde. Det reducerer min kærestemålgruppe til 0,001 %.

Hvis vi så dertil lægger mentale, spirituelle og livsomstændighedsmæssige kriterier, så er vi yderligere nede på 1 ud af 100, dvs. en potentiel målgruppe på 0,00001 %.

Ifølge Danmarks Statistik er der 582.013 enlige kvinder i landet. 0,00001 % af 582.013 er 5 kvinder. Det er måske op til fire flere, end jeg ønsker som kæreste(r). Luksus!

Men, men, men. Der er stadigvæk det problem, at jeg ikke ved, hvem de fem er. Der er også den risiko, at når de fem har læst dette indlæg, så synes de alle, at jeg er en komplet idiot uden forstand på kærlighed og romantik, hvorved min reelle kærestemålgruppe er nede på 0.

Ak. Det er ikke let med den kærlighed. Måske skulle jeg prøve en anden tilgang end den statistiske?

Tilmeld
Besked om
guest
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim Spunk
tirsdag, 24 maj 2022, 8:02 08:02

Det der det er F… sjovt Per!! Jeg griner fra øre til øre!!!! Genialt, det et helt stand-up show, lige til at ta og turnere Dk med

CharlotteR
tirsdag, 24 maj 2022, 9:59 09:59

Ha ha 😃
Håber, jeres veje må mødes.. ❤️

Marie
tirsdag, 24 maj 2022, 12:39 12:39

Smiler.. Sjovt indlæg, jeg tror dog du med fordel bør prøve en anden tilgang end den statiske (prøv fx den romantiske og viljen til dyb kærlighed med én kvinde).

Last edited 1 month ago by Marie
Marie
torsdag, 26 maj 2022, 8:22 08:22

Det må Gud vide, sødeste Per 😉 Godt jeg kunne hjælpe med min meget gode idé.. Ønsker dig en velsignet Kristi Himmelfartsdag idag!