Jeg har – statistisk set – 5 potentielle kærester i Danmark: Her er beregningen!

Når jeg før i tiden søgte en ny kæreste, så var det meget enkelt, men også meget uoverskueligt. Dengang så jeg alle kvinder som potentielle kærester, så det var en uoverskuelig søgen efter nålen i høstakken. Heldigvis er Danmark blevet noget mere overkommeligt siden da. Jeg ønsker ikke at være kæreste med en, der er … Læs videre Jeg har – statistisk set – 5 potentielle kærester i Danmark: Her er beregningen!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 24 maj 2022, 8:02 08:02

Det der det er F… sjovt Per!! Jeg griner fra øre til øre!!!! Genialt, det et helt stand-up show, lige til at ta og turnere Dk med

tirsdag, 24 maj 2022, 9:59 09:59

Ha ha 😃
Håber, jeres veje må mødes.. ❤️

tirsdag, 24 maj 2022, 12:39 12:39

Smiler.. Sjovt indlæg, jeg tror dog du med fordel bør prøve en anden tilgang end den statiske (prøv fx den romantiske og viljen til dyb kærlighed med én kvinde).

Last edited 6 months ago by Marie
torsdag, 26 maj 2022, 8:22 08:22
Reply to  Brændgaard

Det må Gud vide, sødeste Per 😉 Godt jeg kunne hjælpe med min meget gode idé.. Ønsker dig en velsignet Kristi Himmelfartsdag idag!