Jeg kender nu min blodtype…

Efter at have set antropolog Robert Sepehrs dokumentarer om blodtyper, så blev jeg i dag så nysgerrig på at kende min egen, at jeg købte et testkit på mit lokale apotek.

Testen viste, at min blodtype er A rhesus-negativ.

Det kan angiveligt forklare min personlighed, ligesom min kombination af rhesus-negativ blodtype og blå øjne ifølge Sepehr kunne tyde på, at mine forfædre i meget gamle dage tilhørte adlen fra de oprindelige arianere, der bosatte sig i Europa, efter Atlantis var blevet oversvømmet ved slutningen af Istiden. Jeg må dog sige, at jeg i dag ikke mærker noget særligt til mine adelige rødder.

Hvis jeg troede på Blodtypediæten, så burde jeg nu basere min kost på frugt, grønt, soja og fuldkorn, og begrænse kød og mælkeprodukter, men det gør jeg sådan set i forvejen, intuitivt, så ikke så meget nyt der.

Andre mennesker med blodtype A omfatter angiveligt George Bush, Adolf Hitler og Britney Spears, så der er noget at leve op til der…

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
zanne
tirsdag, 24 maj 2022, 14:07 14:07

🤪
så indeholder jeg måske det hele?
har A B reh positiv