Jeg kender nu min blodtype…

Efter at have set antropolog Robert Sepehrs dokumentarer om blodtyper, så blev jeg i dag så nysgerrig på at kende min egen, at jeg købte et testkit på mit lokale apotek. Testen viste, at min blodtype er A rhesus-negativ. Det kan angiveligt forklare min personlighed, ligesom min kombination af rhesus-negativ blodtype og blå øjne ifølge … Læs videre Jeg kender nu min blodtype…
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 24 maj 2022, 14:07 14:07

🤪
så indeholder jeg måske det hele?
har A B reh positiv