Tredje Verdenskrig er gået ind i en mere markant fase

Den virkelige krig er hverken en krig mod coronavirus, abekopper eller Rusland. Den VIRKELIGE krig er en krig mellem den globale elite på den ene side og nationalstaterne og deres befolkninger på den anden. De igangværende møder i WHO og World Economic Forum viser, at Den Tredje Verdenskrig nu er gået ind i en mere … Læs videre Tredje Verdenskrig er gået ind i en mere markant fase
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 25 maj 2022, 23:02 23:02

Tænk at så mange dejlige, visionære psykopater kan være samlet på et sted.

-Så mangler vi bare pressen.