Her er nogle aktuelle arbejdsopgaver for Folkets Politi

Færøerne ophævede alle coronarestriktioner den 22. januar 2022. Den mest kendte færing og frihedselsker, Teitur Skoubo, blev den 25. maj 2022 idømt 2½ års fængsel for voldtægt ved Retten i Odense. Teitur Skoubo bliver endvidere omtalt i coronapropagandapressen som om, at der er faldet endelig dom i sagen, hvilket der ikke er, da Byrettens dom er anket til Landsretten.

Hvis Teitur Skoubo er skyldig i vold og voldtægt som påstået, så skal han selvfølgelig dømmes og straffes. Der er dog et påfaldende mønster med, at fremtrædende personer, der offentligt kritiserer regeringens coronapolitik eller den zionistiske kriminalitet hurtigt ender deres karrierer i mainstream ved at blive dømt eller på anden vis hængt ud som kriminelle eller krænkere, eller også dør de på mystisk vis i politiets varetægt.

Det kan selvfølgelig skyldes, at kritisk tænkning er forbundet med kriminel adfærd eller tidlig død. Det kan også skyldes, at kritisk tænkning bliver forsøgt standset med kriminel adfærd fra andre. Virkeligheden er kompleks, og efterforskning af disse sager bør ikke begrænses af tabuer og blinde områder.

Det er bl.a. derfor bydende nødvendigt, at vi får et Folkets Politi i Danmark, som kan foretage den efterforskning, som Regeringens Politi (dvs. det nuværende politi) ikke udfører, eller som de direkte undertrykker eller fordrejer.

Lad mig give nogle aktuelle bud på arbejdsopgaver for Folkets Politi:

  • Hvem er kvinden, der påstår sig voldtaget af Teitur Skoubo? Kan hun have haft andre motiver? Kan hun have været påvirket af andre? Kan hun være gerningspersonen, og Teitur Skoubo offeret? Hvilket beviser kan understøtte den teori?
  • Hvad gjorde Regeringens Politi i forbindelse med Sidney Lee’s død? Hvad skete der helt præcist i den lejlighed? Hvorfor var politiet overhovedet til stede? Hvorfor døde Sidney Lee i politiets varetægt?
  • Hvorfor afhørte Regeringens Politi kun vidner fra den anden demonstration, da frihedskæmper Jeanette Strauss fra frihedsdemonstrationen blev sigtet for vold? Hvad kan motivet være for Regeringens Politis selektive bevisindsamling?
  • Hvorfor kan Regeringens Politi ikke finde nogen som helst optagelser fra overvågningskameraer i to episoder, hvor frihedsaktivist og politimand Jovan Tasevski nu er sigtet, som kunne underbygge den sigtedes uskyld? Kan det virkelig passe, at hele kameraer tilfældigvis har været defekte, eller at de tilfældigvis ikke har optaget i de afgørende sekunder? Er Regeringens Politi i øvrigt ikke inhabil i efterforskningen af en af deres egne, interne kritikere?
  • Hvorfor har Regeringens Politi ikke engang kvitteret for anmeldelser om, at Københavns Kommune har udført valgsvindel mod mig og andre fra Frihedslisten i forbindelse med det sidste Kommunalvalg? Hvad var det konkrete hændelsesforløb, og hvem gjorde hvad og gav ordrer til hvad, frem til at afkrydsningsfelterne ud for mit og andres navne på Frihedslisten blev fjernet, så det var umuligt at stemme på os?

Det er således et stort problem, at Regeringens Politi har monopol på at være politi i Danmark. En løsning kan som sagt være, at der også etableres et Folkets Politi.

Tilbage til Færøerne. Jeg talte med en veninde i går, der kommer fra Færøerne. Hun bekræfter, at Færøerne hele vejen igennem har ført en meget sundhedsliberal coronapolitik med meget lidt nedlukning af samfundet. Der er politisk og sundhedsfaglig enighed på Færøerne om, at covid-19 fremover skal betragtes som influenza, og det er op til den enkelte selv at beslutte, hvad man vil gøre for at håndtere det. Sådan! Det betyder også, at Færøerne kan blive det nye fristed for frihedselskende danskere og andre, der ligesom Teitur Skoubo ønsker at flygte fra det fængsel, som den totalitære, tyranniske biosikkerhedsstat reelt er.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Charlotte Richter
onsdag, 1 juni 2022, 17:29 17:29

Tak, Per..
Der er noget helt galt ved Retten i Odense!
Kender til en anden grotesk sag..

Dennis-Lønbjerg
Dennis-Lønbjerg
torsdag, 9 juni 2022, 15:05 15:05

Dåbsattesten er den fysiske person. Hvis du ikke vedkender sig dit slave navn med cpr-nummer, ja så kan retten ikke dømme dig.