Video: Hyggesnak med politiet foran Satans Synagoge i dag

Jeg fik en hyggesnak med adskillige politibetjente foran Satans Synagoge (også kendt som Chabad Lubavitch) på Ole Suhrs Gade i København i dag.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
søndag, 29 maj 2022, 11:41 11:41

Det var mange politifolk for å passe på Verdens Herskere – koster mye av skattebetalernes penger det der…

Johan
søndag, 29 maj 2022, 11:43 11:43

Hvis vi kristne skal ha møte og vi frykter de jødiske bolsjeviker skal industrielt eksterminere oss, får vi slik politibaskyttelse da ?

River Amon
søndag, 5 juni 2022, 15:20 15:20

Hold da op!
Jesus taler om dem der kalder sig Satans synagogen, men ikke er det Det virkelige Israel er os, Dans mark og Judas land, eller stavet helt ud, Danmark og jylland. Historien er klar nok, og med en grund.