Det er på tide at genoverveje beskyttelsen af de jødiske institutioner

Politiken skrev den 10. februar 2016, at det har kostet mere end 100 millioner kroner at bevogte jødiske institutioner i det forgangne år. Pengene er gået til 422.436 arbejdstimer til politibevogtning.

Bevogtningen er sket i kølvandet på terrorangrebet, der angiveligt blev udført af Omar el-Hussein på Krudttønden på Østerbro og synagogen i Krystalgade i København.

Der er dog en del, der tyder på, at Omar el-Hussein fik hjælp af Politiets Efterretningstjeneste (PET) til at udføre angrebet, der endnu engang fik jøderne til at fremstå som uskyldige, sagesløse ofre. PET har en veldokumenteret historie med tæt samarbejde med israelske Mossad, der netop gør brug af den slags snedige operationer, hvor man får andre til at angribe sig selv for at opnå politiske mål. Det var den tidligere PET-chef og nu Dronning Margrethes højre hånd, Henning Fode, der fik etableret det tætte samarbejde mellem PET og Mossad.

Propagandaeffekten af politibevogtning er massiv. Det er tilsyneladende meget svært for Københavns Politi at forestille sig, at dem, de er sat til at bevogte, selv kan være kriminelle. Det har i hvert fald vist sig komplet umuligt for mig gennem flere år nu at få en samtale med en efterforsker fra politiet om mine velbegrundede og veldokumenterede mistanker om, at en højtstående person hos Chabad Lubavitch stod bag karaktermordet på mig med falsk voldtægtsanklage. Det føles mildest talt en anelse uretfærdigt, når man blot kan gå en tur gennem Ole Suhrs Gade og med egne øjne iagttage, hvad politiet åbenbart har ressourcer til.

Set i lyset af dette er det efter min mening på tide, at vi som samfund genovervejer bevisgrundlaget for, at de jødiske institutioner fortsat skal bevogtes for 100 millioner kroner om året. Måske er det på tide, at de bliver bedt om at ringe 112 i tilfælde af problemer på lige fod med os andre. Måske er det også på tide, at jøder (herunder især de falske jøder, zionisterne, hos den ekstremistiske kult Chabad) kan mistænkes og efterforskes for politisk og/eller religiøst motiveret kriminalitet, selvom de gør brug af avancerede metoder.

Hvis bevogtningen af de jødiske institutioner derimod fortsætter, så bør vi som folk kræve beviser for, at disse mennesker er så truet, at det er nødvendigt med det gigantiske ressourceforbrug. Når politiet er bundet af at trille tommelfingre på Ole Suhrs Gade, så er de jo forhindret i at udføre rigtigt politiarbejde. Jeg kunne forestille mig, at mange af politibetjentene også selv kunne tænke sig noget mere meningsfyldt arbejde fremfor at bevogte kriminelle terrorister med ekstremistiske, racistiske holdninger.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments