Stem NEJ den 1. juni

Sundhedsliberalt Folkeparti og jeg anbefaler, at du stemmer NEJ til folkeafstemningen den 1. juni.

Stem NEJ til afskaffelsen af forsvarsforbeholdet. Vi har allerede alt for meget EU og alt for lidt selvbestemmelse. Et NEJ er et skridt i den rigtige retning – i retning af mere frihed til Danmark.

Det er dog næppe verdens undergang, hvis det bliver et ja, da eliten formentlig har en plan for at nå deres mål, uanset hvad folket måtte stemme. NATO er den oplagte Plan B for eliten, hvis det bliver et NEJ. Det vil sige, at vi blot bliver lokket med i flere krige via NATO i stedet for for via EU i fremtiden, hvis vi stemmer NEJ. Men vi skal stemme NEJ alligevel, da der ligger en signalværdi i det. Signalet er mere Danmark, mere frihed, mere selvbestemmelse, mere suverænitet.

Det er min opfattelse, at de virkeligt vigtige valg aldrig kommer til folkeafstemning, da eliten simpelthen ikke vil løbe den risiko, at de ikke kan få deres vilje. Når der alligevel er folkeafstemninger af og til, så er det for at bevare illusionen om og den psykologiske bedøvelse i folkestyre og demokrati, mens vi reelt har elitestyre og plutokrati. Plutokrati har desværre ikke noget med tegneseriefiguren af samme navn at gøre. Plutokrati betyder rigmandsvælde.

Jeg er selv spændt på, om der overhovedet er et tydeligt markeret felt på stemmesedlen til NEJ i morgen. Ved sidste folkeafstemning, hvor jeg selv stillede op for Frihedslisten, så var der ikke noget felt på stemmesedlen ud for mit navn. Derfor er jeg ikke medlem af Kommunalbestyrelsen i Københavns Kommune i dag. Denne sag kommer snart for retten i Københavns Byret, hvor Københavns Kommunes daværende overborgmester er anklaget for valgsvindel.

Jeg tager det som en anerkendelse af mit politiske arbejde, at eliten føler sig så truet af min eksistens i dansk politik, at de var nødt til at begå kriminalitet for at sikre, at jeg ikke blev valgt ind i systemet. Det er ikke desto mindre kriminelt, det jeg blev udsat for, og den ansvarlige borgmester skal selvfølgelig retsforfølges og straffes på retfærdig vis. Hvis vi havde et Folkets Politi, så ville der have været en grundig efterforskning af, præcis hvordan det kunne ske, at man kunne trykke valgsedler uden afkrydsningsfelter ud for alle kandidater. Sandsynligheden for, at det er sket tilfældigt ved en fejl, er meget lav. Der bør dog alligevel falde straf, uanset om valgsvindlen er udført agtsomt eller uagtsomt.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne
tirsdag, 31 maj 2022, 10:25 10:25

SELVFØLGELIG er det et NEJ i morgen i min optik, også af de grunde du nævner 👍
Krammer 😘 😍🤗
Hanne