Biosikkerhedsstaten vs Det Frie Samfund: Er du klar til at blive voksen?

Et af de absolut primære politiske debatemner nu er Biosikkerhedsstaten vs Det Frie Samfund.

Vi befinder os stadigvæk i den tidlige fase, hvor de fleste i hovedstrømmen endnu ikke har opdaget, at det faktisk er en politisk beslutning og ikke sundhedsmæssig nødvendighed eller fornuft at indføre Biosikkerhedsstaten.

Vi befinder os stadigvæk i en fase, hvor propagandaen for Biosikkerhedsstaten hver gang drøner lige igennem massemedierne ud i sindene hos den sagesløse befolkning med alvorlig, virkelighedsforvrængende hjernevask til følge.

Biosikkerhedsstaten er den type stat, som vi er blevet forført og presset til at tage de første alt for mange små skridt i retning af med Coronaen siden 2020. Det er den type stat og regering, der prioriterer biosikkerhed over alle andre hensyn. Regeringen ser det som sin primære opgave at beskytte befolkningen mod coronavirus, abekopper, fugleinfluenza, svineinfluenza, osv. osv. Det lyder jo umiddelbart omsorgsfuldt, men det gør Münchausen by proxy også. Forvrænget omsorg, sygdomsfrygt og smitteangst kan føre til adfærd og tiltag, der skaber langt flere og større helbredsproblemer end det, man oprindeligt var bekymret for. Biosikkerhedsstaten er efter min mening kollektiv Münchausen by proxy, hvor regeringen med sundhedsministeren i spidsen har rollen som den forstyrrede mor, mens folket har rollen som lykkelige ofre for den forstyrrede mors skadelige handlinger i den omsorgsfulde beskyttelses hellige navn.

Vi kan fortsætte analogien og tildele WHO rollen som den forstyrrede mormor i den globale Münchausen-familie. Mor gør bare, hvad mormor siger, mens alle børnene bliver mere og mere syge, gradvist kvalt af overgreb forklædt som omsorg.

Alternativet er Det Frie Samfund, men det kræver, at folket holder op med at opføre sig som uvidende pattebørn, når det kommer til smitte, sygdom og sundhed. Vi er nødt til at blive voksne, tage individuelt ansvar og gerne få mor og mormor indlagt på en lukket institution, så de kan få den behandling, de har brug for, mens børnene bliver skånet for deres sindssyge og får den nødvendige traumeterapi.

Analogien omfatter også, at Biosikkerhedsstaten er en løgn, der i bedste fald skaber en følelse af tryghed. Det er således IKKE et valg mellem sikkerhed og frihed, da sikkerheden er falsk, og metoderne skaber andre, større sundhedsproblemer. Sandheden om Biosikkerhedsstaten er, at det er en politisk løftestang for en global elite, der ønsker at fjerne vores frihed og gøre os til digitale slaver. Det er måske også et dække over verdenshistoriens største massemord, for hvad er et bedre våben end det, der bliver opfattet som nødvendig beskyttelse?

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Dorit
lørdag, 4 juni 2022, 13:00 13:00

He Per !
Tillykke med dagens status af Samfundsståsted. Du rammer lige på øjet. Jeg er glad. Sikke klare udsagn, hatten af, det kan forståes.
Sådan skal det vre, de skal og må i behandling, og en række andre mennesker også !!
Kh Dorit