Video: Derfor får jeg MitID

I denne video forklarer jeg, hvorfor jeg går på Borgerservice i dag og skifter til MitID.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 7 juni 2022, 9:03 09:03

Tak for videoen, Per.

tirsdag, 7 juni 2022, 13:39 13:39

Ja Per af samme grund fik jeg også MitID mod min overbevisning om det😞 Valget var mellem pest og kolera eller sku’ jeg sige mellem corona og abekopper 😣😞🙄
Tak for dig Per 🙏 ❤
Knus og krammer til dig 😘 💜🤗 Hanne

Anette Bøge
tirsdag, 7 juni 2022, 17:55 17:55

Det simpelthen for Sindsygt Per
Jeg kan sgu ikke lade være at grine🤣🤣