Video: Sudden Adult Death Syndrome (SADS)

Forskerne vil nu undersøge, om de mange voksne, der indenfor de seneste par år pludseligt er døde, er døde af noget alvorligt – eller om pludselig død blot er noget, vi skal lære at leve med. Læs mere om SADS i dagens nyheder.
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 9 juni 2022, 23:38 23:38

Hej Per jeg har idag været sammen med en del mennesker og jeg er blevet meget ked af det, da de ikke forstår hvad der sker i vores samfund. jeg er meget frustreret i dag/Lene- jeg synes det er så forfærdeligt i dag