Seks sunde råd til næste coronaangreb

Både statsminister Mette Frederiksen og sundhedsminister Magnus Heunicke har for nyligt meldt ud, at de forventer et nyt coronaangreb til efteråret. Det vides ikke med sikkerhed, hvem der står bag angrebet, men her får du mine sundhedsmæssige anbefalinger i god tid.

  1. Sig nej tak til vaccinen. Hvis du allerede er “fuldt vaccineret” med to stik og føler dig snydt over, at du til efteråret formentlig vil blive opfordret eller decideret tvunget til flere stik, så er din følelse berettiget. Hvis du har klaret dine tidligere stik uden særlige bivirkninger, så er det forhåbentlig et tegn på, at du har fået vacciner fra nogle af de mindre farlige produktionsnumre. Glæd dig over det og sig nej tak til yderligere deltagelse i den nye form for russisk roulette.
  2. Sig nej tak til mundbind. Det er særdeles usundt at bruge mundbind. Det kan bl.a. øge risikoen for covid-19, da viruspartikler fra udåndingsluften bliver fanget i mundbindet, hvorefter de bliver indåndet igen med øget virusbelastning til følge. Uhæmmet udånding er en vigtig del af kroppens afgiftningsprocesser og indre balance. Uhæmmet indånding er en vigtig del af kroppens og hjernens mulighed for at få tilstrækkelig ilt. Hvis du får panikangst af mundbind, så er det en fuldt forståelig reaktion, og det bør berettige dig til lovlig fritagelse.
  3. Sig nej tak til nedlukning. Nedlukning af samfundet er særdeles skadeligt for både sundheden og det private erhvervslivs økonomi. Det svarer til at skyde gråspurve med kanoner – hvor man peger kanonerne i den modsatte retning af gråspurvene. Derudover er det i hele taget tosset og dårlig karma at skyde gråspurve med noget som helst. Lad dem dog være og flyve frit.
  4. Accepter corona ligesom influenza. Gør som på Færøerne. Accepter at det nye coronavirus og covid-19 er kommet for at blive. Lad ikke dit liv eller din sundhed diktere af et virus, som er ufarligt for et velernæret immunforsvar.
  5. Optimer din ernæring. Kosttilskud med D-vitamin og andre mikronæringsstoffer styrker immunforsvaret, så selvom du bliver testet positiv for corona, så bliver du ikke alvorligt syg. Og selvom du bliver syg, så bliver dine symptomer milde, og du vil efter overstået sygdom have en langt bedre beskyttelse mod covid-19 fra naturlige antistoffer end efter den kunstige og potentielt livsfarlige vaccine.
  6. Gå i isolation, hvis du er sårbar og bange. Hvis du mener, at du er særligt sårbar overfor det nye coronavirus og særligt bange for at blive smittet, så gå i frivillig isolation i stedet for at kræve, at alle andre mennesker skal beskytte dig mod smitte ved at leve i en ny form for fængsel. Bliv hjemme og lad være med at modtage besøg. Lev dit liv foran skærmen.
Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments