Folketingsvalg: Danmark på vej til en S/M-regering

Jeg vurderer, at Mette Frederiksens strategi til næste folketingsvalg er at indgå en alliance med Lars Løkke Rasmussen om en regering “hen over midten”. Det vil imødekomme de borgerlige vælgere og skabe illusionen om en ny regering, der tilgodeser og integrerer danskernes forskellige politiske holdninger.

Mette Frederiksens parti er som bekendt Socialdemokratiet, der starter med S. Lars Løkkes parti hedder Moderaterne, og det starter med M. Vi vil således få en S/M-regering, hvilket desværre på flere måder kan blive en alt for sigende betegnelse.

En S/M-regering vil efter min mening være en alliance mellem to landsforrædere om det samme landsskadelige projekt. Lars Løkke er efter min mening en landsforræder, da han uden informeret samtykke – dvs. uden folkeoplysning og folkeafstemning – underskrev Danmarks partnerskab med Klaus Schwabs World Economic Forum. Der er muligvis tale om uagtsomt landsforræderi, men skadevirkningerne for det danske folk og mange private virksomheder er de samme, uanset om kriminaliteten har været intentionel eller ikke-intentionel fra Lars Løkkes side.

Mette Frederiksen fortsatte efter min mening landsforræderiet ved at ignorere danske sundhedsfaglige myndigheder om det nye coronavirus og i stedet følge anbefalinger fra en anden myndighed, som hun stadigvæk ikke har afsløret navnet på. Der er formentlig tale om WHO, der engang var en sundhedsfremmende organisation, men som nu via finansiering er kontrolleret af den global-kapitale elite med vaccineindustrien i front. Dette er ikke en tosset konspirationsteori. WHO’s regnskaber er offentligt tilgængelige, og penge har det med at bestemme.

Det er ligeledes heller ikke en tosset konspirationsteori, at Klaus Schwab og World Economic Forum ønsker at gennemføre The Great Reset og The 4th Industrial Revolution med covid-19 som den centrale løftestang. Klaus Schwab har selv afsløret agendaen bl.a. i en bog, ligesom World Economic Forums hjemmeside indeholder detaljerede planer for, hvordan covid-19 skal bruges til at gennemføre de store samfundsmæssige forandringer, som den globale elite via World Economic Forum ønsker.

Den mest effektive taktik til at undgå retsforfølgelse for landsforræderi er at sidde i regeringen. Mette og Lars har en fælles interesse i at dække over deres kriminalitet, så vi kan forvente et tæt samarbejde mellem dem op til og efter valget.

I moderne dansk politik er der ingen forskel på rød og blå, når det kommer til det for tiden vigtigste spørgsmål: Tror vi så meget på den herskende fortælling om corona, at vi vil gennemtvinge sundhedsfascistisk politik?

Opdeling af rød og blå er en falsk dikotomi, en falsk modsætning, der skaber illusionen om valgfrihed og demokrati. Både rød og blå er tilsyneladende kontrolleret af globalister, der således får gennemtrumfet deres politik, uanset hvor danskerne måtte vælge at sætte deres kryds på valgdagen.

Det er på tide, at vi, folket, tager vores land tilbage – på fredelig vis, naturligvis.

Tilmeld
Besked om
guest
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
søndag, 12 juni 2022, 11:12 11:12

Læs : de 2 stik af Jon Knudsen. Tak for indlægget her-jeg mener nærmest altid det samme som dig, selvom jeg er ældre end dig

Brian Olesen
søndag, 12 juni 2022, 11:55 11:55

Jeg tror selv, det bliver en 4-kløver-regering. Moderaterne (Orwellsk betegnelse) kommer næppe med i regering uden de Radikale og SF. Men nu skal de lige vælges ind først (gud forbyde det). Det er i øvrigt forkert, når du, Per Brændgaard, siger/ påstår, at det vil “imødekomme de borgerlige vælger”, at Moderaterne kommer i regering med Socialdemokratiet. Jeg tør godt våge den påstand, at stort set ingen borgerlige vælger betragter Moderaterne og Lars Løkke som ‘borgerlige’. Selvom der er andre gode teorier på Socialdemokratiets “rækken over midten”, så tænker jeg, at det måske også kan handle om at underminere næsten al… Read more »

Lene
mandag, 13 juni 2022, 10:56 10:56

du har desværre ret igen,igen/lene