Danmarks førende mediehus har nu en tidligere general som formand

Bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus hedder Peter Bartram. Han har været næstformand siden 2017 og formand siden 2022. Før da var han fra 2012 til 2017 general og Forsvarschef.

Bartrams offentligt tilgængelige CV viser, at han ikke har været ansat andre steder end i militæret, før ham kom til JP/Politikens Hus. Før han blev general og Forsvarschef var han Brigadegeneral for Danske Division i SACT, USA. SACT står for Supreme Allied Commander Transformation, og det er den ene af NATOs to kommandocentraler. Han har således været med i den absolutte top af NATO.

Det er svært at se, hvad en tidligere general kan bidrage med til et mediehus ud over dybdegående kendskab til propaganda og psykologisk krigsførelse via medierne.

NATO må være glade for, at de nu har en af deres egne folk til at regere over propagandadelen af dels NATOs krig i Ukraine og dels NATOs deltagelse i den globale, vertikale krig mod folket i disse medier i Danmark: Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, Politiken og Finans.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments