Her er de vigtigste af De Vigtige Nyheder

Her er en opsamling med overskrifter og links til de vigtigste af De Vigtige Nyheder fra de sidste par uger.

De fleste af de vigtigste nyheder er den konstante strøm af afsløringer af alvorlige bivirkninger til covid-19-vaccinerne samt afsløringer af den propaganda, der forsøger at skjule dette for offentligheden. Både abekopper og SADS (Sudden Adult Death Syndrome) er led i den propaganda, mens abekopper ser ud til at være et bevidst frigivet biologisk våben i sig selv ligesom SARS-CoV-2.

The Exposé: Excess Deaths rising 5 months after Winter Booster Campaign proves theory COVID Vaccines take 5 months to kill recipients LÆS

The Exposé: U.S. Gov. reports prove COVID Vaccination can cause Acquired Immune Deficiency Syndrome & this is why we’re seeing “Sudden Deaths” & “Monkeypox”… LÆS

The Exposé: Study finds Athlete Deaths are 1700% higher than expected since Covid-19 Vaccination began LÆS

Der er dog også vigtige nyheder om andre emner. NIST har bekræftet, at den officielle historie om 9/11 er umulig at forklare. Det betyder, at Danmark er gået med i USA og Israels krig på et falsk grundlag.

NewSpeek har lavet en god analyse og afsløring af muligt bedrag bag TV2’s MeToo-sager.

Og så er der Ukraine, hvor ukrainske borgere, der bliver massakreret af deres egen regering er skræmte fra vid og sans for at tale om det.

ae911truth: NIST confirms its Building 7 report is indefensible LÆS

NewSpeek: ER DOKUMENTAREN OM TV2’s METOO-SAGER TROVÆRDIG? SVARET ER NEJ LÆS

News Punch: Ukrainian Citizens Being Massacred by Their Own Government Terrified to Speak Out LÆS

Samtidig med disse vigtige nyheder, så har vi stadigvæk mainstream-nyhederne og folketingspolitikerne, der baserer deres nyheder og politik på fortsat løgn og bedrag, der kun tjener en global, menneskefjendsk agenda. Det tyder desværre på, at fjendens infiltration af magtsystemet i Danmark desværre har været en succes. Imponerende og chokerende at man kan få mange til at blive ignorante om meget!

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments