Sundhedsstyrelsen bondefanger os med stik 3 og 4

Det fremgår af den nyeste status fra Sundhedsstyrelsen, at 85 % af befolkningen i Danmark fra 5 år og op har fået mindst ét stik med en covid-19-vaccine.

Det fremgår også, at Sundhedsstyrelsen har ændret formuleringen, så stik nr. 1 + 2 ikke længere hedder ‘fuld vaccination’. Derimod bliver stik nr. 1 nu kaldt ‘primærvaccination’ og stik nr. 2 + 3 bliver samlet betegnet ‘revaccination’.

Der er efter min mening tale om bondefangeri.

Den danske befolkning er blevet lokket til at tage stik nr. 1 og 2 i den tro, at det så var slut. Nu hedder stik nr. 2 og 3 så lige pludselig ‘revaccination’, og det er tilsyneladende skruen uden ende med de stik. 4. stik hedder indtil videre bare ‘4. stik’ i Sundhedsstyrelsens terminologi.

77 % af den danske befolkning fra 18 års alderen og op er blevet revaccineret, dvs. de har fået 3 stik i alt. 66 % af befolkningen har modtaget invitation til 4. stik, i følge Sundhedsstyrelsens seneste opgørelse.

Hvis logikken fortsætter, så vil ‘primærvaccination’ snart omfatte stik 1 + 2, ‘revaccination’ vil omfatte stik 3 + 4, mens man begynder at udsende invitationer til stik 5.

Det undersøgende medie The Exposé har med udgangspunkt i officielle data fundet frem til, at dødeligheden efter covid-19-vaccination begynder at stige fra 5 måneder efter sidste stik. Det betyder, at risikoen for at dø er større i den gruppe, der har fået sprøjten sammenlignet med de uvaccinerede.

Hvis revaccination kan afbøde den forøgede dødelighed, så er det nødvendigt med mindst to stik om året, måske resten af livet, for at holde immunforsvaret overfor covid-19 blot nogenlunde på niveau med uvaccinerede.

Det tyder dog på, at det kun er ca. 5 % af vaccineproduktionerne, der er mest farlige. Hvis du allerede har ladet dig stikke en eller flere gange, og hvis du har klaret det uden større bivirkninger, så er der således god chance for, at du har fået en mere uskadelig sprøjte. Det gælder så bare om at stå af vaccinerouletten, mens legen er god.

Data tyder således på, at ét stik covid-19-vaccine svarer til at spille russisk roulette med tre seksløbere med én patron tilfældigt fordelt i én af revolverne. Der går dog mindst 5 måneder, fra man har trykket på aftrækkeren, til man kan begynde at vurdere, om det sagde BANG eller KLIK.

Hver sin fornøjelse, men jeg siger nej tak til alle former for russisk roulette, herunder dem der er baseret på sundhedsfagligt bedrag. Jeg foretrækker andre former for spænding i mit liv.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments