22 absurde nyheder fra hovedstrømmen

Jeg har nu igen gennemgået og samlet eksempler på absurde nyheder fra fire hovedstrømsmedier. Se dem her Både DR, TV2, BT og Ekstra Bladet undgår fortsat behændigt at dykke ned i de vigtigste samfundsemner. I stedet bliver danskerne igen og igen vildledt og fordummet med en lind strøm af propaganda for globalisternes agenda rigeligt krydret … Læs videre 22 absurde nyheder fra hovedstrømmen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]