Fra kana’anæerne til corona: en historisk teori

Jeg har brugt noget tid på at studere coronabesættelsens rødder mere i dybden. Jeg er foreløbigt kommet frem til denne historiske teori. Problemet startede med kana’anæerne, som var det folk, som israelitterne udsprang af. Kana’anæerne havde Baal som deres øverste gud, og han krævede ofringer for til gengæld at give tilbederne succes. Da kana’anæerne indså, … Læs videre Fra kana’anæerne til corona: en historisk teori
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
21 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 16 juni 2022, 19:03 19:03

ja-siger jeg bare

Jens Angelsgaard
torsdag, 16 juni 2022, 19:08 19:08

Per, dine vurderinger ser plausible ud. Og kan udvides tilbage I tid: baade til Faraoerne I Egypten og til Sumer og Mesopotamien. “The Fertile Crescent”. ” Kulturens vugger” synes at vaere udvandrere fra “Atlantis”, der nu AF mange forskere placeres I “The Hot Zone” imellem Bermuda, Bahamas og Yucatan. “Noah’s ArkeR” udsejlede fra “Syndfloden” omkring aar 12 tusinde f. Kristus. Ifoelge nyere forskning ramte en meteor I Nordamerika og konsekvensen var oversvoemmelsen AF blandt andet “The Hot Zone” og ogsaa “Doggerland”, der var landet, der forbandt det nutidige Danmark og Friisland med England. De udsejlende Atlantisskibe landede I bjergegne –… Read more »

Lilly Rohde
torsdag, 16 juni 2022, 19:26 19:26

Det er ikke rigtig det du siger. For det første er Jesus opstået fysisk af graven.

Michael Nielsen
torsdag, 16 juni 2022, 20:12 20:12

Fascinerende teori.

Katrin Horton beskrev i sin tid, relationen mellem Den Katolske Kirke, Jesuitterne og Frimurerne, men hun fik aldrig udviklet sin beskrivelse til den teori du præsenterer her.

Tankegods. Tak.

torsdag, 16 juni 2022, 20:37 20:37

Ja, hvis man skal se det hele fra et mere eller mindre kristent synspunkt. Men som du også ved, Per, så fortæller Jesus intet om meditation og meditation giver klarsyn. Men buddhismen fortæller meget om vigtigheden af meditation – Måske du skulle prøve at se fra en buddhistisk synsvinkel.

Jens Angelsgaard
torsdag, 16 juni 2022, 20:53 20:53
Reply to  SirPen

Interressant indspark. Per arbejder Jo ogsaa med Vipassana teknikken mindfulness. Jesus var et aandsaabnende, haandspaalaeggende krammedyr, der aabnede hjertets kristusimpuls for menneskeheden. Siddhartha den realisrede Buddha aabnede pinealens kosmiske port til bevidsthedens kollektive felt hinsides rid og rum. Det er den samme energi – igennem hjertet opleves den som Kaerlighed, igennem hara som sexualitet og igennem pinealen som bevidsthed.

torsdag, 16 juni 2022, 23:39 23:39

Men det er ikke noget Kristendommen lære dig gennem dens fortællinger, i stedet er det vigtigt at man indordner sig i fåreflokken og gør som alle andre uden at stille kritiske spørgsmål eller reflektere over livets store spørgsmål.
Jeg tror at netop en religion som Buddhisme ville passe meget bedre til befolkningen i dag end kristendommens dogmer.

Jens Angelsgaard
lørdag, 18 juni 2022, 1:08 01:08
Reply to  SirPen

Jeg skelner imellem Urkirken omkring Mesteren Jesus og SAA den meget senere romerske kirke med senere mutationer. Jeg laeser de oprindelige Jesu Ord fra Thomas Evangeliet fx. Jesu oprindelige foelge blev Jo for stoerstedelen myrdet. Jakob Jesu Border blev stenet.

Finn Guldmann
torsdag, 16 juni 2022, 23:56 23:56
Reply to  SirPen

Da jeg kom i 4. klasse kom religion på skemaet. Jeg stillede så mange spørgsmål at jeg til sidst fik at vide at jeg ikke skulle spørge så meget, jeg skulle blot tro. Da jeg så spurgte om hvordan man gør det, blev jeg opgivet. Jeg skulle stadig komme til klassen, men blev ikke afkrævet at skulle følge med. Så den dag der var religion havde jeg ingen hjemmelektier. 😉 En detalje jeg husker fra mit sidste møde med en bibel, for 50+ år siden, var at der i den stod at “kvinden skal tie i forsamlingen, og holde sig… Read more »

Jens Angelsgaard
lørdag, 18 juni 2022, 1:01 01:01
Reply to  Finn Guldmann

Ogsaa mystisk at WOKE ikke vil have Bibelen forbudt og Koranen med?

Finn Guldmann
torsdag, 16 juni 2022, 23:45 23:45

Religion blev opfundet af gamle mænd, for at beskytte – gamle mænd. Det skete tilbage i tiden da mennesket var et omvandrende jæger og samler folk. Og de gamle mænd fandt ud af at de havde brug for noget der kunne forhindre at de blev efterladt, og blev til føde for vilde dyr, når de ikke længere kunne følge flokken. Derfor opfandt de forklaringen på det uforklarlige. Forklaringer som kun de kunne komme med. Hvorfor flokken blev nødt til at slæbe dem med sig. De gamle kvinder blev efterladt, når de blev for gamle til at kunne slæbe de gamle… Read more »

Jens Angelsgaard
lørdag, 18 juni 2022, 0:42 00:42
Reply to  Finn Guldmann

En meget interessant og indsigtsfuld tanke om de gamle maend, der Jo direkte matcher med den observerbare virkelighed. Europa siges Jo at have vaeret Matriarkalsk I de foerste agrarkulturer, hvor man hyldede frugtens, hoestens og aarstidernes cirkulaere tidsrytme – det kvindelige livsprincip – hvor mandlige jomherrer -yndlinge ofredes som saed paa markerne I beplantningens foraar. Senere grundet naturkatastrofer kom store migrationer, hvor bander AF unge maend fik magt og kunne spille en rolle som krigere. Kort after kom set Gamle Testamente og en periode, hvor manden generobrede den fysiske magt og den socials status. Imens kvinderne faktisk bibeholdt den emotionelle… Read more »

Jens Angelsgaard
fredag, 17 juni 2022, 6:51 06:51

NB Tempelridderne tabte slaget om deres by Accra I Israel den 18.maj 1291. Derpaa migrerede de til Alperne, hvor de den 01.08.1291 oprettede Svejts. Omkring ‘Doggerland” SAA blev landet ramt AF en tsunami for omkring ni tusinde aar siden siger den officielle forklaring. “Amen” skulle efter sigende I virkeligheden stamme fra Det egyptiske “Amon”. Imens IS RA EL skulle referere til de tre egyptiske guder ” ISIS” / “RA” og “EL”.

Michael Nielsen
fredag, 17 juni 2022, 9:00 09:00

I relation til brug af navnet AMON, og i håb om ikke at støde nogen, kan monstro restaurant NOMA også være restaurant AMON? Da Pizzagate kørte i medierne, så gik jeg ind og kiggede på deres hjemmeside. Forsiden var dengang helt hvid, og viste en dyr rødvinsflaske, der hældte en enkelt dråbe rødvin, ned i et flot vinglas. Så jeg tænkte omgående Aha, Andromeda. Jeg fik interesse for restaurant Noma, fordi massemedierne havde eksponeret den usædvanlig meget. Dette igennem mange år. I starten troede jeg at det var fordi, det var vores eneste Michelin-restaurant. Men det viste sig ikke at… Read more »

Jens Angelsgaard
lørdag, 18 juni 2022, 0:51 00:51

Ja det ligner Jo nogle moenstre og symbolvalg, som vi kender til I det uendelige. Der er tale om arketypiske og irrationelle symboler, som gaar under radaren paa den “venstrehjernede” og bedoevede befolkning. Du er vaagen og aarvaagen og derfor gennemlyser og gennemskuer du den dybdepsykologiske suggestion. Tak!

Michael Nielsen
lørdag, 18 juni 2022, 19:24 19:24

Forhåbentlig er jeg aarvaagen. Men tydeligvis ikke nok, for nu hvor jeg genlæser min kommentar, så skulle der havde stået Adrenokrom, i stedet for Andromeda.
Beklager.
https://da.wikipedia.org/wiki/Adrenokrom
er et pigment man får når man oxiderer adrenalin

Michael Nielsen
lørdag, 18 juni 2022, 20:33 20:33

Lang tid før Pizzagate blev en realitet, der blev Andrenokrom faktisk præsenteret i en spillefilm: Fear and Loathing in Las Vegas  Så når i hører folk afvise at Andrenokrom kan skabe de påståede virkninger, så passer det sandsynligvis ikke. For hvorfor skulle stoffet ellers blive præsenteret i en stor filmproduktion, med internationalt kendte skuespillere. Bemærk to andre henvisninger i samme filmklip; Johny Depps karakter taler i tunger, efter at havde taget, dråber af Andrenokrom. Ja, én dråbe af gangen, fuldstændig som på NOMAs hjemmeside dengang. At tale i tunger er relateret til okkult praksis. At Johny Deep tager et håndklæde… Read more »

Last edited 5 months ago by Michael Nielsen
lørdag, 18 juni 2022, 20:51 20:51

AMEN – Jeg beder hver dag for at flere bliver frelste så de kan komme med, at flere og flere må blive fyldt med helligåndens kraft, som hver dag leder os på rette vej, så vi kan stå imod den onde åndsmagt, satan.. Vi har allerede vundet, men som der står proffeteret i Joh.åbn. er det ikke alle der bliver hentet, det kræver at liv med Jesus..

Michael Nielsen
lørdag, 18 juni 2022, 21:40 21:40
Reply to  Marie

Nu er jeg ikke selv religiøs, men jeg er desværre fra en familie hvor der forgår meget mørke ting. Lucy, – i øvrigt, kommer fra navnet Lucifer. Som et andet eksempel på filmen Fear and Loathing in Las Vegas, så er der den berømte Reptil-scene, hvor det sidste reptil-klip, viser en menneske arm med hånd, stadigvæk som en del af en blodig overkrop. Jeg har taget et skærmbillede og sat tidslinjen i klippet, hvor det sataniske måltid ses. Fear and Loathing in Las Vegas – Reptiles Scene https://youtu.be/eekl1wwBsXM?t=73 Så de viser hvad de gør, via filmene, og desværre så forgår… Read more »

satanisk klip.PNG