Mette Frederiksens kriminalitet druknes af Tour de France

Minkkommissionen har i dag annonceret, at de vil aflevere deres rapport om Mette Frederiksens sandsynlige kriminalitet den 30. juni. Det er optimal timing for Mette Frederiksen og hendes medsammensvorne, da rapporten så kan druknes i Tour de France, der starter i København dagen efter. Det er en velkendt taktik indenfor propaganda og PR, at man … Læs videre Mette Frederiksens kriminalitet druknes af Tour de France
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 16 juni 2022, 14:32 14:32

En Per Larsen fra de pseudo-Konservative havde spået, at rapporten fra Minkkommisionen ville udkomme 30 juni (godt gættet!), og var herefter blevet udskreget som storslem konspirationsteoretiker af godt halvdelen (sikkert koordineret) af den socialdemokratiske folketingsgruppe.
Så i dag er en dejlig dag at være konspirationsteoretiker).

Last edited 5 months ago by Brian Olesen
Jens Angelsgaard
torsdag, 16 juni 2022, 15:38 15:38

Tour de France har I talrige aar fungeret som afledningsmanoevre for fornuftig refleksion og samtale i sommerferien. Nu anvendes samme mekanisme I turbovariant. Godt set!

Michael Nielsen
torsdag, 16 juni 2022, 17:17 17:17

Såfremt Mette F ikke kan sendes i fængsel, på baggrund af rapporten, så er der stadigvæk den alternative Al Capone medtode. Ham kunne de heller ikke fælde direkte, så de endevendte alt materiale om ham, og til sidst fik en revisor fat på nogle tal der ikke stemte.

Jeg håber at folk i den såkaldte frihedsbevægelse, vil overveje at organiserer sig i graver hold, der gennemgår alt hvad hun har været involveret i. Der skal nok ligge noget gemt et sted, som hverken hun eller hendes kriminelle frænder har overset.