Video: Undren over medier og journalister

For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Loui
torsdag, 16 juni 2022, 18:36 18:36

Har du overvejet at påtale faktum at hvis man får behov for en blodtransfusion, så er der stor risiko for at få blod fra en vaccineret. 😱

fredag, 17 juni 2022, 13:47 13:47

det er tankevækkende at jeg er så enig selvom jeg er en del ældre end dig