Transkulturen er afsporet, syg og udtryk for en dybere agenda

Der er en dybere mening med, at mennesket er skabt og opdelt i to forskellige køn: pige/kvinde og dreng/mand. Den moderne idé om, at det er op til den enkelte selv at vælge sit køn, krænker denne dybere mening. Transkulturen er nu ved at løbe helt af sporet.

Det uafhængige medie News Punch følger transkulturen tæt. Mediet berettede i går om en ny rapport, der viser, at transkulturen på skoler tvinger elever til at begå selvmord. Skoler i New York har betalt over 200.000 $ på drag shows siden 2018. De ‘woke’ politikere, der trækker i trådene for drag shows til børn, arbejder samtidig for legalisering af pædofili. Det er således ikke helt forkert at påstå, at transagendaen er en trædesten for pædoagendaen.

Transkulturen er ligeledes en del af censuragendaen, hvor et af de nyeste absurde eksempler er, at ordet ‘kvinde’ er blevet forbudt i officielle vejledninger om ovariecancer, dvs. kræft i æggestokke. Propagandatricket er at kalde det, man ønsker at censurere af andre grunde for ‘hadtale’. Den britiske udgave af Sundhedsstyrelsen har for nylig helt droppet ordet ‘kvinde’ i forbindelse med kræftvejledning, selvom nogle kræftsygdomme, såsom kræft i æggestokkene, udelukkende kan ramme kvinder, da det er kvinder og ikke mænd, der har æggestokke. Men selv det er åbenbart blevet krænkende.

I USA er der nu transforeninger, der kræver, at heteroseksuelle hvide amerikanere betaler erstatning til dem for mange års ‘slaveri’ og ‘folkemord’. Transkulturen ser også ud til at være en del af en satanisk agenda, der bl.a. i forbindelse med Pride-festivalen tilbyder at ‘afdøbe’ kristne børn. Der er således også tale om en kulturkrig mod selveste Jesus Kristus.

News Punch bringer også et andet absurd eksempel på transkulturen. En feminist risikerer nu tre års fængsel for at sige: “Biologiske mænd kan ikke være lesbiske“. Hvis den tendens spreder sig til Danmark, så kan det måske også give mig og Pernille problemer…

En transkønnet pædofil slap for nylig for fængsel, da en ‘woke’ dommer vurderede, at det ville være for svært for ham at cope med at være i fængsel. I en absurd sag fra North Carolina blev en børnehave taget i at bruge en tegning af en gravid mand til at lære børnene om farver.

Et andet uafhængigt medie, The Exposé, kunne fornylig fortælle den tragiske historie om Ritchie Herron. Det er fortællingen om en ung mand, der identificerer sig som kvinde, starter i hormonbehandling, får fjernet sin penis, og finder ud af at det ikke er løsningen på det grundlæggende problem. Han er nu detrans, dvs. en mand, der blev opereret til kvinde, og som så siden har fortrudt bittert. Han fortæller den barske historie om, at når man først har fået kirurgisk fjernet sin penis, så kan man ikke få den sat på igen.

Den dybere agenda bag den velfinansierede transkultur kan være at demaskulinisere manden, så han ikke længere er en trussel for de globale-elitære magthaveres undertrykkelse af det frie folk, ligesom forsøgene på at fjerne private amerikanske mænds våben er. Transkulturen kan også betragtes som en del af elitens depopulationsagenda, der handler om at nedbringe antallet af mennesker i verden. Endelig kan transkulturen betragtes som en del af den spirituelle krig, som Mørket fører mod Lyset.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
Michael Nielsen
lørdag, 18 juni 2022, 17:50 17:50

Agendaen er i den grad Trans-Humanistisk. Der er vitterlig tale om et omfattende og velorganiseret forsøg, på at afvikle Homo sapiens 1.0, som vi kender os selv, og erstatte den med Homo sapiens 2.0. Så det er satanisk funderet. Formålet, som jeg opfatter det, er hverken seksuelt, kønsligt eller aldersrelateret. Disse agendaer er delmål, der sammen med virkelig mange andre agendaer, understøtter det overordnede formål: Fuld Spektrum Dominans. Full Spectrum Dominance https://en.wikipedia.org/wiki/Full-spectrum_dominance Pentagons vision for den 21nd århundrede http://pentagonus.ru/doc/JV2020.pdf Hvad der ikke står skrevet i dette dokument. Og man kan læse den korte version på side 6, er at Fuld… Read more »