SSI har fjernet flere vigtige oplysninger om vaccinerne

Statens Serum Institut (SSI) har nu fuldstændig fjernet det såkaldte ‘dashboard’ fra deres hjemmeside, hvor man kunne følge i de såkaldte ‘gennembrudsinfektioner’. Det var der muligt at sammenligne smitte og covid-19 blandt vaccinerede med tilsvarende hyppigheder blandt uvaccinerede.

SSI’s såkaldte udfasning af dashboardet startede 24. maj 2022, og det er nu umuligt at finde oplysningerne på deres hjemmeside.

Der tegner sig således et klart mønster: SSI fjerner systematisk data, der gør det muligt at vurdere virkningen af vaccinerne ved at sammenligne befolkningsgrupper af vaccinerede med tilsvarende grupper af uvaccinerede. Det er dermed umuligt for folket at vurdere, om revaccination og booster er en god idé fremover.

Der er efter min mening tale om propaganda for det vaccinebaserede narrativ via udeladelse af vigtig sundhedsfaglig information.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
Michael Nielsen
mandag, 20 juni 2022, 17:13 17:13

Muligvis en blindgænger Jeg tager sikkert fejl, men fra et operationelt synspunkt, så er injektionsfasen mere eller mindre overstået. Den opstillede informationsarkitektur bliver derfor unødvendig at opretholde. Injektionsfasen efterfølges af symptomfasen? Måske nedlæggelsen også skal ses i lyset af at symptomfasen, initieres indenfor en overskuelig tidshorisont? Eksempelvis symptomer som stigning i farlig hjertesygdom hos 11-15-årige drenge? Jeg mener, vi kan jo ikke være helt sikre på hvad folk har fået injiceret, eftersom en del af vaccinerne er kørt via CPR nummeret. Anomalier fundet i afdøde kroppe hos vaccinerede personer (Konspiration?) På Infowars har de forleden sat fokus på unaturlige gevækster,… Read more »

Last edited 11 days ago by Michael Nielsen