Statsministeren smører coronaen af på minkbranchen

Gæsteindlæg af Eva Terndrup

Rettidig omhu må man vel kalde visse personers ageren mht at sende TV2 dokumentaren ‘Minkfarmens skjulte smitte’ lige nu, før granskningskommissionen om mink skal aflevere deres rapport. Bestilt arbejde må man sige.

Lorten sendes videre til minkavlerne. Nu er det alene deres skyld med hele Corona-smitten. Minkene og avlerne har smittet danskerne! Mage til ævl! Man glemmer helt at nævne de personer fra Fødevarestyrelsen, der blev politianmeldt for at have bragt smitten med sig fra farm til farm. Fødevarestyrelsens folk skulle ikke fremvise negative attester! Det er jo grotesk, at folk, der arbejder up front og skal kontrollere dyr og mennesker, ikke selv skal være i besiddelse af en negativ Covid19 test.

Nu smører statsministeren det hele af på minkbranchen, så flyttes fokus igen væk fra Barbara B og hende selv.

De udtalelser fra minkavlere og deres familie er ikke valide, når man ikke har hele samtaler at læne sig op ad. Det er to år siden – hvorfor kommer udsendelsen netop nu og ikke dengang? Venstrefløjen har fået deres vilje. Lukket minkbranchen for good.

Enhedslisten kom med lovforslaget om forbud mod minkavl i 2018 – 1. behandling 31-01-2019. Lovforslaget blev nedstemt. Minkavlernes erstatning er ikke udbetalt endnu. Den kan ikke hastes igennem som diverse Ukraine-speciallove. Det var brud på Grundloven, da minkene blev aflivet – men det er statsministeren fløjtende ligeglad med. Desværre er det meste af Folketinget lige så korrupt som regeringen.

Når man kan dømme Inger Støjberg uværdig til Folketinget, så skal Mette Frederiksen og hendes medskyldige have samme dom!

Eva Terndrup
Lindelse Langeland

Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 20 juni 2022, 11:32 11:32

jeg kender ikke Danmark mere

Michael Nielsen
mandag, 20 juni 2022, 15:59 15:59

Enig.

Spørgsmålet er så bare hvordan vi får dem sendt i fængsel. Systemet beskytter dem. Eller som minimum sendt Frederiksen bag tremmer.