Video: Brændgaard Live om det nye politiske spektrum

I Brændgaard Live i går talte jeg bl.a. om behovet for et nyt politisk spektrum. Jeg kom også ind på den forestående fødevarekrise, den hegelianske dialektik i moderne politik, demaskuliniseringen af manden, minksagen og en teori om, hvorfor kaffebarer på Østerbro har svært ved at skaffe personale nok.

Se udsendelsen her

Tilmeld
Besked om
guest
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
mandag, 20 juni 2022, 17:42 17:42

du beroliger mig altid med dine indlæg. Idag er jeg oprevet over film lagt på nettet om partiernes måde at feste på på Bornholm. Tro ikke, at jeg ikke synes godt om fest, men lige det her gør mig, af en eller anden grund, ked af det.Kan du forstå mig? Hilsener lene

Lene
tirsdag, 21 juni 2022, 11:03 11:03

har bare set på facebook og forstår ikke at eks. Alex V. deltager så kraftigt deltager. De er bare meget berusede- ikke andet -tror jeg- men jeg kan ikke forstå ” at de kan være så meget venner”. Måske er jeg blevet “lidt for gammel” Hilsen lene Hvad tror du?

Lene
tirsdag, 21 juni 2022, 12:45 12:45

kære Per D u må forstå, at jeg ikke har noget imod fester, men følelserne i politik bliver her udfordret