Video: Brændgaard Live om det nye politiske spektrum

I Brændgaard Live i går talte jeg bl.a. om behovet for et nyt politisk spektrum. Jeg kom også ind på den forestående fødevarekrise, den hegelianske dialektik i moderne politik, demaskuliniseringen af manden, minksagen og en teori om, hvorfor kaffebarer på Østerbro har svært ved at skaffe personale nok. Se udsendelsen her
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
mandag, 20 juni 2022, 17:42 17:42

du beroliger mig altid med dine indlæg. Idag er jeg oprevet over film lagt på nettet om partiernes måde at feste på på Bornholm. Tro ikke, at jeg ikke synes godt om fest, men lige det her gør mig, af en eller anden grund, ked af det.Kan du forstå mig? Hilsener lene

tirsdag, 21 juni 2022, 11:03 11:03

har bare set på facebook og forstår ikke at eks. Alex V. deltager så kraftigt deltager. De er bare meget berusede- ikke andet -tror jeg- men jeg kan ikke forstå ” at de kan være så meget venner”. Måske er jeg blevet “lidt for gammel” Hilsen lene Hvad tror du?

tirsdag, 21 juni 2022, 12:45 12:45

kære Per D u må forstå, at jeg ikke har noget imod fester, men følelserne i politik bliver her udfordret