Fem faser: Her er planen for invasionen af Danmark

Vores kære statsminister Mette Frederiksen ønsker, at amerikanske soldater og materiel skal kunne udstationeres i Danmark uden ansvar overfor den danske lovgivning. Det er ikke blot på kant med grundloven; det skaber også fundamentet for den næste fase i den igangværende krig.

USA er som bekendt den førende nation i NATO. Meget tyder på, at krigen i Ukraine er en stedfortræder-krig med Zelenskyj som en NATO-kontrolleret marionetdukke i det globale krigsteater.

Jeg vurderer, at det reelle formål med krigen i Ukraine er at skabe så meget frygt for Rusland og Putin i bl.a. Danmark, at det danske folk vil byde invasionsstyrker fra USA velkommen med åbne arme. Regeringen med Mette Frederiksen i spidsen gør det allerede nu, ligesom den danske regering i 1940 bød de tyske besættelsestropper velkommen som en grotesk form for beskyttere og befriere.

Den reelle krig er stadigvæk ikke en krig mellem NATO og Rusland – og på sigt heller ikke mellem NATO og Kina. Den globale elite, der kontrollerer bøde Øst og Vest, har formentlig nogle indbyrdes stridigheder, som de vil more sig over at lade deres kanonfødende folk udkæmpe på slagmarken, mens de selv hygger sig bag cognacglas og store cigarer. Dette er dog efter min vurdering en sekundær krig – som samtidig tjener militærindustrien og depopulationen – indbygget i den primære krig, som er en krig ført af en lille global-kapital elite mod verdens frie befolkninger via korrupte håndlangere.

Vi så det også under 1. og 2. Verdenskrig, hvor den globale-kapitale elite dog endnu ikke var så velorganiseret og velinfiltreret, som de er nu. Strategien er at opnå herredømme over de frie folk ved at opdele verdens befolkning i grupperinger, der frygter og bekriger hinanden indbyrdes. Strategien kræver et lavt åndeligt niveau i befolkningen, og det krav må desværre siges at være opfyldt i Danmark.

I min optik er coronahåndteringen af regeringen, myndighederne og pressen i Danmark et tydeligt tegn på, at vores land allerede er besat via dyb infiltration af magtsystemet. Alle kritiske stemmer er blevet forbudt eller bortcensureret, og vi ser det samme ske nu med Ukraine/Rusland, hvor Ruslands perspektiv på krigen er blevet forbudt.

Problemet for besættelsesmagten er, at der trods alt er en del danskere, der ikke deltager i massehypnosen, der ikke tror på propagandaen, og som ikke stoler blindt på regeringen og dens hjernevaskende myndigheder. Det er derfor nødvendigt med gammeldags vold og magt for at kontrollere de sidste frie folk. Det er så her, hvor USAs forestående militære besættelse af Danmark kommer ind. Når amerikanske soldater kan agere på egen lovgivning på dansk jord, så kan de udføre det beskidte arbejde, som dansk lovgivning – og forhåbentlig også de sidste rester af ordentlig, individuel etik – ikke tillader dansk politi og militær at udføre mod egen befolkning.

Gennemførelse af den sidste del af krigen mod os omfatter efter min vurdering disse fem faser:

  1. Etablering af politisk og juridisk grundlag for at byde den amerikanske besættelsesmagt velkommen i Danmark. Den del er Mette Frederiksen nu ved at gennemføre, medmindre folket rejser sig og siger STOP!
  2. Fortsat propaganda for Rusland og Putin som en alvorlig trussel også mod Danmarks frihed samt risikoen for altødelæggende atomkrig.
  3. Etablering af amerikanske militærbaser i Danmark med USA i rollen som de store beskyttere af det danske broderfolk. Hvis vi kender amerikanerne ret, så kan de sikkert gøre det i løbet af en weekend.
  4. Propaganda for at gøre alle, der ikke vil tage covid-19-vaccinen til (at blive opfattet som) pro-russere og dermed repræsentanter for fjenden i Danmark.
  5. Militære masseanholdelser og interneringer af alle, der ikke er “vaccineret”, og som ikke vil underkaste sig den nye verdensorden. Selvfølgelig ikke officielt af de grunde, men udelukkende fordi de er pro-russere og dermed i følge den amerikanske militærlov skal anholdes og fjernes fra samfundet for at beskytte den danske civilbefolkning. Pro-russerne vil selvfølgelig blive behandlet humant, så de vil ikke blive tvunget til at tage nogle sprøjter, som de ikke ønsker. De skal blot leve resten af deres ynkelige liv i et militært fængsel.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Irja Maria Johansson
tirsdag, 21 juni 2022, 22:30 22:30

Sovende ville jeg synes de fem fremstillede faser af analysen var til sjov og ballade eller til en fænomenal vild godnat gyser. Desværre er det det rene ramme alvor, tror jeg – et sandsynligt mareridtsscenarie. Men lad os håbe det bedste.