Video: Lagkagehuset sælger stadigvæk kagekoner!

Jeg har i dag besøgt Lagkagehuset for at spørge til deres kagepersoner. Det viste sig, at de stadigvæk kun sælger kagemænd og -koner, og at det hele måske blot har været et lidt for smart – eller lidt for dumt – PR-stunt. Opdatering kl. 16:20: Jeg har slettet videoen igen, da Lagkagehusets medarbejdere har konfronteret … Læs videre Video: Lagkagehuset sælger stadigvæk kagekoner!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Preben Wermuth
tirsdag, 21 juni 2022, 16:39 16:39

Det skal bemærkes, at denne mand r fyldt med løgn: han blev spurgt, om han optog samtalen på sin mobil, og det svarede han, at han aldrig kunne finde på. Og alligevel gjorde han det. Og alt foregik uden nogen form for samtykke!!!