Video: Lagkagehuset sælger stadigvæk kagekoner!

Jeg har i dag besøgt Lagkagehuset for at spørge til deres kagepersoner. Det viste sig, at de stadigvæk kun sælger kagemænd og -koner, og at det hele måske blot har været et lidt for smart – eller lidt for dumt – PR-stunt.

Opdatering kl. 16:20:

Jeg har slettet videoen igen, da Lagkagehusets medarbejdere har konfronteret mig og udtalt, at de føler sig krænket af min video med slet skjult kamera. De siger i øvrigt, at det aldrig har været planen, at kagekoner og kagemænd skulle udgå af sortimentet. Det nye er, siger de, at man nu kan få en kagemænd med kjole – og kagekoner med bukser. De siger i øvrigt, at min kildekritik stinker, da det aldrig har været udmeldt, at kagemænd og -koner nu skulle helt overgå til at være kagepersoner.

Jeg fastholder dog, at der formentlig er tale om et smart PR-stunt fra Lagkagehusets PR-bureaus side.

Opdatering kl. 17:08:

Her er en krænkelsesfri video i stedet for den slettede.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Preben Wermuth
Preben Wermuth
tirsdag, 21 juni 2022, 16:39 16:39

Det skal bemærkes, at denne mand r fyldt med løgn: han blev spurgt, om han optog samtalen på sin mobil, og det svarede han, at han aldrig kunne finde på. Og alligevel gjorde han det. Og alt foregik uden nogen form for samtykke!!!