Det fjerde stik er helt uden videnskabelig dokumentation

Alle danskere over 50 år bliver til efteråret tilbudt det fjerde stik covid-19-vaccine. Sårbare bliver tilbudt det allerede fra næste uge. Det kom frem på dagens coronapressemøde i Statsministeriet.

Det er ligesom stik nr. 3 helt uden videnskabelig dokumentation for effekt og sikkerhed. Tværtimod.

Det bliver i første omgang de ældre, der bliver tilbudt stikket. Det er påfaldende, da data fra Statens Serum Institut har vist, at vaccineeffektiviteten er negativ for netop danskere på 65 år og derover. Derefter holdt SSI – påfaldende nok – op med at rapportere data om vaccineeffektivitet.

Den faldende vaccineeffektivitet over tid til ned under 0-punktet tyder på, at covid-19-epidemien nu og fremover er drevet af de langsigtede skadelige virkninger af selve covid-19-vaccinen på immunforsvaret. Den politiske plan i Danmark er tilsyneladende, at hele befolkningen skal stikkes mindst hver 6. måned fremover. Coronavirus bliver i hvert fald omtalt som, at det muterer hver 6. måned.

Der er ikke udført randomiserede studier af effekt og sikkerhed af hverken 3. eller 4. stik. Der er heller ikke udført langvarige randomiserede forsøg med effekt og sikkerhed af 1. og 2. stik. Der er således tale om politik og tro – og ikke om evidensbaserede sundhedsråd.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
onsdag, 22 juni 2022, 11:33 11:33

https://youtu.be/3ICBBK-d-C0 behandler noget tilsvarende i USA.

Den dygtige amerikanske senator (og læge) Rand Paul udspørger USA’s øverste sundhedsansvarlige Dr. Fauci om
1) dokumentation bag specifikke amerikanske sundhedsanbefalinger for unge vedrørende vacciner og
2) specifikke økonomiske interessekonflikter hos Fauci og andre beslutningstagere i det topstyrede amerikanske sundhedssystem.

Fauci’s snakken udenom fortæller en del om hvor korrupt det topstyrede amerikanske sundhedssystem er.

En væsentlig forskel i forhold til herhjemme er at vi vist ikke har politikere der stiller lige så kritiske spørgsmål som senator Rand.

Skal sundhedsreguleringen tjene systemets folk eller borgernes interesser?

Last edited 14 days ago by steffen
Jens Angelsgaard
torsdag, 23 juni 2022, 8:01 08:01

Mig bekendt er alle restriktive officielle politikker I relation til Corona, SARS-COV-2, COVID-19 UVIDENSKABELIGE og kun politisk baserede. Som Fru Frederiksen fra Aalborg ogsaa selv har sagt det fra Folketingets talerstol ultimo 2021.