Jesus Kristus er kuren mod Dyrets Mærke

Vi befinder os i en spændende, historisk tid. Især hvis man er Jesus-fan, som jeg er. De fleste danskere har nu taget dyrets mærke i form af covid-19-vaccinen. Jesus Kristus er kuren mod dyrets mærke – ja, der ER en kur! – men Jesus er samtidig formentlig den religiøse person, der gennem historien er blevet … Læs videre Jesus Kristus er kuren mod Dyrets Mærke
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 22 juni 2022, 17:23 17:23

du burde være med i løkken frikirke

onsdag, 22 juni 2022, 19:27 19:27

Hej Per !
Nu har du jo desværre ikke kommenteret min noget skarp kritik på din udtalelse om homøopatie, som jeg synes er helt afgjort skadelig, for det afholder nogle menneske fra at søge hjælp fra denne kant, men jeg støtter din artikel fra i dag i alt hvad der stå. Jeg ønskede du flere gange ville skrive noget om spiritualitet og mulige veje at komme dertil. Mvh

torsdag, 23 juni 2022, 9:27 09:27
Reply to  Brændgaard

Enig, lad os fokusere på fælledsskab. Jeg ser på samme måde på landeds mentale tilstand, desværre. god arbejdslyst, der er mange som tranger til at de tranger igennem. Hvis de kommer ud af hypnosen/ angsten.

torsdag, 23 juni 2022, 7:59 07:59

Hej Per Jeg forstår nu den zionistiske del af den sorte pengemagt og udtrykket. ” Den Satans synagoge ” efter at have læst: ” Lad os få Jesus på banen ” under din ” Spirituelle blog / Fri spiritualitet ” 23 april 2021.Og jeg forstår hvad du og andre desværre må erfare, når der opstår nærkontakt med de mørke kræfter fra hvilken tros art / afart, det end tager. Når jeg som mange andre, har fulgt med i Jeffrey Epstein sagen med dens tilknytning til den Israelske efterretningstjeneste, så bliver man med de onde, rå og psykopatiske afdækninger glad for,… Read more »

torsdag, 23 juni 2022, 8:52 08:52
Reply to  Brændgaard

Da er du i slægt med John Trudell.