Jesus Kristus er kuren mod Dyrets Mærke

Vi befinder os i en spændende, historisk tid. Især hvis man er Jesus-fan, som jeg er.

De fleste danskere har nu taget dyrets mærke i form af covid-19-vaccinen. Jesus Kristus er kuren mod dyrets mærke – ja, der ER en kur! – men Jesus er samtidig formentlig den religiøse person, der gennem historien er blevet misbrugt mest af magthaverne.

Misbruget startede allerede, da Jesus levede som fysisk menneske på Jorden. De falske jøder var tæt på magthaverne, romerne, og via løgn og bedrag fik de lokket romerne til at dømme Jesus til døden ved korsfæstelse.

De første følgere af Jesus og den første urkirke i årene efter hans fysiske død er formentlig den kristendom, der har ligget tættest på, hvad Jesus faktisk prædikede.

Det begyndte for alvor at gå galt med dannelsen af den romersk katolske kirke, hvor den romerske kejser Constantin gjorde “kristendom” til statsreligionen i hele det romerske rige. Constantin regerede fra 306-337. De religiøse tekster – evangelier – der ikke kunne misbruges til at understøtte den romerske statsmagt blev udelukket i Bibelen og senere – bl.a. for Thomas-evangeliets vedkommende – forbundet med dødsstraf at være i besiddelse af.

Den romersk katolske kirkes morderiske korstog i Middelalderen viser dels, at den kirke var det modsatte af Jesus, og at der reelt ikke er nogen forskel på katolicisme og zionisme. Både katolicisme og zionisme har historisk set handlet om at erobre Mellemøsten med særligt fokus på Palæstina og “Stor Israel”. Den moderne zionisme er således en slags videreførelse af de romersk katolske korstog.

Protestantisme var ganske vist et oprør mod den sataniske katolicisme, men den var samtidig en del af de europæiske kongedømmers forsøg på at undgå at blive besat af den romersk katolske kirkes krigere.

Kristendom og politisk magt har derfor – desværre – været to sider af samme sag lige siden Constantin.

Jeg tror, at hvis man vil frelses fra dyrets mærke, så er det vigtigste, at man vælger Jesus Kristus ved at lade sin individuelle ånd smelte sammen med Ånden af Jesus Kristus. Via sammensmeltningen kan den største magt af alle rense cellerne for Satans avancerede gift og fremfor alt sikre, at Ånden bliver frelst og løftet til Himlen. Det kræver et dybt og vedholdende spirituelt engagement at opnå dette.

Må Ånden af Jesus Kristus smelte sammen med din ånd

Må Ånden af Jesus Kristus rense din krop og gøre dig sund og rask

Må Ånden af Jesus Kristus sætte dig fri og løfte din ånd

Tilmeld
Besked om
guest
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
onsdag, 22 juni 2022, 17:23 17:23

du burde være med i løkken frikirke

Dorit
onsdag, 22 juni 2022, 19:27 19:27

Hej Per !
Nu har du jo desværre ikke kommenteret min noget skarp kritik på din udtalelse om homøopatie, som jeg synes er helt afgjort skadelig, for det afholder nogle menneske fra at søge hjælp fra denne kant, men jeg støtter din artikel fra i dag i alt hvad der stå. Jeg ønskede du flere gange ville skrive noget om spiritualitet og mulige veje at komme dertil. Mvh

Dorit
torsdag, 23 juni 2022, 9:27 09:27

Enig, lad os fokusere på fælledsskab. Jeg ser på samme måde på landeds mentale tilstand, desværre. god arbejdslyst, der er mange som tranger til at de tranger igennem. Hvis de kommer ud af hypnosen/ angsten.

Irja Maria Johansson
torsdag, 23 juni 2022, 7:59 07:59

Hej Per Jeg forstår nu den zionistiske del af den sorte pengemagt og udtrykket. ” Den Satans synagoge ” efter at have læst: ” Lad os få Jesus på banen ” under din ” Spirituelle blog / Fri spiritualitet ” 23 april 2021.Og jeg forstår hvad du og andre desværre må erfare, når der opstår nærkontakt med de mørke kræfter fra hvilken tros art / afart, det end tager. Når jeg som mange andre, har fulgt med i Jeffrey Epstein sagen med dens tilknytning til den Israelske efterretningstjeneste, så bliver man med de onde, rå og psykopatiske afdækninger glad for,… Read more »

Irja Maria Johansson
torsdag, 23 juni 2022, 8:52 08:52

Da er du i slægt med John Trudell.