Jesus sagde: “Elsk hinanden. Det er det, det handler om.”

Under dyb meditation i går aftes oplevede jeg, at Ånden af Jesus Kristus sagde følgende til mig med henblik på, at jeg skulle viderebringe budskaberne. Jesus sagde: “Elsk hinanden. Det er det, det handler om.”Jesus sagde: “Gå hver jeres vej – til det samme mål.”Jesus sagde: “Jeg var noget særligt. I kan og skal ikke … Læs videre Jesus sagde: “Elsk hinanden. Det er det, det handler om.”
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Matt Madsen
onsdag, 22 juni 2022, 9:24 09:24

Amen 🙏

onsdag, 22 juni 2022, 10:42 10:42

jeg er sikker på, at det er rigtigt. Og du er ikke skør, men klog kh. lene

onsdag, 22 juni 2022, 11:05 11:05

Farisaerne sagde: “Menneskelivet handler kun om ydre regler, som du skal adlyde som en hund.” Mesteren svarede “Ydre regler har IKKE prioritet – hjertets umiddelbarhed, menneskelighed og varme empati er Vejen, Sandheden og Lyset.”

onsdag, 22 juni 2022, 11:48 11:48

Kloge betragtninger udi formaninger fra måske Herren selv.

Uanset hvad, så er det et modigt indlæg af dig, Per Brændgaard.

Kent
onsdag, 22 juni 2022, 11:56 11:56

Jeg var til et foredrag i går, hvor der blev sagt at mennesker med blodtype AB ofte havde “kontakter” af ikke jordisk karakter.

fredag, 24 juni 2022, 21:45 21:45

Hej Per
Tillykke kan jeg vel ikke sige, og dog. Gud være lovet, at Gud, Guds søn Jesus har ladet sit lys over, og på dig. Må det gøre det evindeligt. Gud vælger selv sine disciple at være lys bringer, og til at lyse op for andre, og i mørke.