Facebook har censureret mig i 29 dage for at OVERVEJE at dele dette billede

Her er det måske mest forbudte billede på Facebook lige nu!

Jeg sad for lidt siden og søgte på min computer efter et billede, jeg kunne bruge til – sjovt nok – at illustrere et opslag på Facebook med denne tekst:

Vidste du, at min kommentar- og debatside er livlig, gratis og fri for censur? Alle nye kommentarer kommer på forsiden i fuld offentlighed, så dine ytringer bliver ikke gemt i et hul i internettet.
https://perbraendgaard.dk/kommentarer-og-debat/

Jeg faldt over et billede, eller rettere et meme, som jeg lige ville se i større format, så jeg valgte det, mens jeg var ved at udarbejde mit opslag. Jeg havde altså ikke udgivet noget som helst endnu. Det var eller burde kun være mig, der kunne se det, indtil jeg trykker på ‘Slå op’.

Mens jeg søgte videre på computeren efter et bedre billede, så nåede mit ikke-udgivne opslag at blive censureret. Jeg nåede åbenbart også at blive retsforfulgt og idømt 29 dages facebookfængsel i løbet af de få sekunder, mens jeg sad og søgte på min computer efter et mere passende billede.

Min karriere som ytringskriminel har således i dag nået et nyt højdepunkt, idet jeg nu også er blevet dømt for en ytring, jeg kun har overvejet. Teknologien bevæger sig således med hastige, kluntede skridt i retning af censur af ikke blot forbudte ytringer, men også tanker om forbudte ytringer. Facebooks argument for den hurtige censur og den voldsomme straf for min ikke-ytring var, at de ikke tillader kritik af vacciner, der er godkendt af myndighederne.

Her er det forbudte meme-billede:

Jeg ved ikke, hvem der har lavet dette meme, men det er ikke mig. Jeg synes bare, at det er sjovt, skræmmende og desværre alt for sigende om denne tid.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments