Facebook har censureret mig i 29 dage for at OVERVEJE at dele dette billede

Her er det måske mest forbudte billede på Facebook lige nu! Jeg sad for lidt siden og søgte på min computer efter et billede, jeg kunne bruge til – sjovt nok – at illustrere et opslag på Facebook med denne tekst: Vidste du, at min kommentar- og debatside er livlig, gratis og fri for censur? … Læs videre Facebook har censureret mig i 29 dage for at OVERVEJE at dele dette billede
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]