Vi uvaccinerede er de nye hekse, der snart bliver brændt på bålet

I Middelalderen, da den romersk katolske kirke hærgede i Europa, blev selvstændige og spirituelt orienterede kvinder brændt på bålet. De blev kaldt hekse af de falske kristne. Jeg kalder dem falske kristne, da den romersk katolske kirke reelt var en flok satanister forklædt som kristne. Den romersk katolske kirkes gerninger og organisering var i hvert … Læs videre Vi uvaccinerede er de nye hekse, der snart bliver brændt på bålet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
torsdag, 23 juni 2022, 11:41 11:41

hvor har du ret

Michael Nielsen
torsdag, 23 juni 2022, 12:16 12:16

Sankt Hans er både Johannes Døberens fødselsdag og midsommer, med den korteste nat på året. Dermed den nat, hvor de sataniske personer, har mindst indflydelse på vort samfund. Hvilket sandsynligvis har været hvorfor at de i sin tid, har forbundet netop denne dag, med forbryderisk hekseafbrænding (læs: satanisk menneske-ofring). Derfor er det også den bedste dag på året, til at formulere sig om hvordan vi nedkæmper satanisterne og det samfundssystem, som de har løjet, bedraget og manipuleret sig til. Det omklamrer os fuldstændigt. Så her kommer mit bud på frihedskampens mål, anno 2022. Et mål med ét fokus; at sende… Read more »

Last edited 5 months ago by Michael Nielsen