Vi uvaccinerede er de nye hekse, der snart bliver brændt på bålet

I Middelalderen, da den romersk katolske kirke hærgede i Europa, blev selvstændige og spirituelt orienterede kvinder brændt på bålet. De blev kaldt hekse af de falske kristne. Jeg kalder dem falske kristne, da den romersk katolske kirke reelt var en flok satanister forklædt som kristne. Den romersk katolske kirkes gerninger og organisering var i hvert fald det stik modsatte af, hvad Jesus selv prædikede og snarere en del af dyrets proces som beskrevet i Johannes’ Åbenbaring. En proces som nu er gået ind i sidste fase.

Nu brænder vi ikke længere de vantro på bålet, men der er stadigvæk mange, der fejrer Skt. Hans ved at afbrænde en symbolsk heks i form af en dukke. Der skal meget til, før jeg føler mig krænket, men den praksis føler jeg mig faktisk krænket over på vegne af de mange kvinder, der gennem historien har måtte lade livet, fordi de ikke ville underkaste sig patriarkalsk satanisme forklædt som den hellige romerske kirke.

Vi går en mørk fremtid i møde, hvor de nye “hekse” er os, der ikke vil tage dyrets mærke i form af covid-19-vaccinen og det tilhørende teknokratiske tyranni. Vi vil måske ikke blive brændt på offentlige bål helt bogstaveligt, men vi vil blive forsøgt dræbt – økonomisk, socialt og måske også rent korporligt – på anden vis.

Det er historien, der gentager sig. Den romersk katolske kirke er ved at blive erstattet af Coronakirken, hvor frelsen kommer ved at lade sig stikke. Det er principielt og spirituelt set de samme kræfter, der står bag, og det er den samme forførelsesstrategi, de bruger ved at udgive sig for det modsatte af, hvad de reelt er. Coronakirken udgiver sig for at ville beskytte os mod virustrusler, mens den reelt vil indsprøjte os med potentielt skadelige væsker og forhindre os i at leve som frie mennesker via teknotyranni. Coronakirken udgiver sig for at være sundhed, selvom den reelt er sygdom. Det onde udgiver sig for at være det gode, hvorved menneskers iboende godhed bliver brugt som våben mod dem selv.

Pressemødet i går afslørede, at magthaverne udelukkende taler om stikkene som midlet til, at vi kan bevare vores frihed. Det betyder videre, at dem, der ikke vil tage stikkene, i stigende grad vil blive betragtet som trusler mod friheden af dem, der har taget stikkene. Der skal ikke mange trusler fra Mette Frederiksen om nedlukning osv. til, før den store heksejagt starter på ny.

Med ønsket om en glædelig midsommer.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
torsdag, 23 juni 2022, 11:41 11:41

hvor har du ret

Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 23 juni 2022, 12:16 12:16

Sankt Hans er både Johannes Døberens fødselsdag og midsommer, med den korteste nat på året. Dermed den nat, hvor de sataniske personer, har mindst indflydelse på vort samfund. Hvilket sandsynligvis har været hvorfor at de i sin tid, har forbundet netop denne dag, med forbryderisk hekseafbrænding (læs: satanisk menneske-ofring). Derfor er det også den bedste dag på året, til at formulere sig om hvordan vi nedkæmper satanisterne og det samfundssystem, som de har løjet, bedraget og manipuleret sig til. Det omklamrer os fuldstændigt. Så her kommer mit bud på frihedskampens mål, anno 2022. Et mål med ét fokus; at sende… Read more »

Last edited 13 days ago by Michael Nielsen