Den lækkede minkrapport kan være falsk

Et udkast til rapporten fra Minkkommissionen er angiveligt blevet lækket til Weekendavisen og derfra videre til bl.a. Ekstra Bladet.

Fortællingen er, at rapporten giver Fødevareministeriet hovedansvaret med Statsministeriet på en 2. plads og Justitsministeriet på 3. pladsen. Noget i den stil.

Mette Frederiksens forsvar er tilsyneladende, at hun i Coronaens hellige navn havde for travlt med at redde liv til at undersøge, om der var lovhjemmel for massemordet på minkene, minkerhvervet og de tilhørende selvmord blandt minkavlerne. Hun påberåber sig derved nødværgeret. Det kan forklare TV2’s propagandaudsendelser, der forsøger at få minkbranchen til at fremstå som den helt store coronasynder.

Weekendavisen får i 2022 10.776.204,64 kr. i propagandastøtte fra Mette Frederiksen & Co. Chefredaktøren er zionisten Martin Krasnik, der deltog i den globale elites topmøde for nylig (Bilderberg).

Det er påfaldende, at presseomtalen af det lækkede dokument altid bliver fulgt af en sætning om, at den færdige rapport kan være anderledes.

Disse forhold har fået mig til at spekulere – og det er bare spekulation – at det lækkede dokument slet ikke er skrevet af Minkkommissionen, men f.eks. af Barbara Bertelsen som så har solgt den ind til sin ven Martin Krasnik. Formålet er at måle temperaturen i befolkningen på en udmelding af skarp kritik af Statsministeriet, men hvor Fødevareministeren får mest kritik, og han er jo allerede blevet ofret.

Det skulle undre mig meget, hvis Statsministeriet ikke allerede ved, hvad konklusionen i den rigtige rapport er. Hvis konklusionen er, at tidligere justitsminister Nick Hækkerup får mere skarp kritik end i det lækkede dokument, så kan Mette Frederiksen håbe på at slippe for straf ved at skabe en opfattelse af relativ frikendelse – hun ryger fra en 2. til en 3. plads af de mest kriminelle ministre – sammenlignet med det lækkede, falske dokument. Nick Hækkerup er jo også allerede ude, og på den måde kan Mette Frederiksen halte videre, indtil hun fortsætter sin karriere for den globale-kapitale elite i en international toppost ligesom sin forgænger Helle Thorning-Schmidt.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
fredag, 24 juni 2022, 12:37 12:37

Enhver dansk borger har pligt til at kende samt overholde al dansk lovgivning I alle handlinger og ytringer. Specielt ministre. Specielt statsministre. De fleste danskere er trafikanter og skal I denne rolle overholde for eksempel Faerdselsloven. Brydes loven er man strafbar, fordi enhver trafikant I Danmark per definition er forpligtiget til AT VIDE AT PAAGAELDENDE HANDLER LOVLIGT. En borger kan IKKE unddrage SIG straf ved at anvende ugyldige sprogblomster som for eksempel “Jeg vidste IKKE, at min handling IKKE var lovlig.” Case closed.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
fredag, 24 juni 2022, 16:10 16:10

Fuldstændig enig. Men systemet er råddent til kernen, – tror hun slipper 🙁

Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 30 juni 2022, 13:15 13:15

Hun slap. Embedsmændene tager faldet. Mette Frederiksen har været i politik, i stort set hele sit liv.

Det betyder at alle demonstrationerne, klinke klonke demoerne, al balladen med systemet – har været forgæves.