Per på Hjørnet ramt af skud

Ekstra Bladet skriver om nattens uhyggelige hændelser i Oslo:

“Klokken 01.14 fik norsk politi en anmeldelse om skyderi ved natklubben London Pub, der er kendt for et homoseksuel klientel og ved baren Per på Hjørnet. En gerningsmand havde åbnet ild mod nogle personer på sidstnævnte bar, for derefter at gå ned mod London Pub. Adskillige personer er blevet skudt. To personer er dræbt, og 19 er såret.  Gerningsmanden brugte to våben. Han blev anholdt kort efter episoden.” 

Hændelsen skete dagen inden Pride-paraden i Oslo.

Norges statsminister Jonas Gahr Støre udtaler “… men til queers, der nu er bange og i sorg, vil jeg sige, at vi alle er med jer…“.

Den videre efterforskning vil forhåbentlig afklare, hvem gerningsmanden er, hvad hans motiver var, og hvem han eventuelt kan være blevet påvirket af til at udføre disse grufulde angreb på uskyldige mennesker.

Norge blev sidst ramt af et stort terrorangreb angiveligt begået af en enkelt mand, da Anders Behring Breivik den 22. juli 2011 dræbte 67 deltagere fra en socialdemokratisk ungdomsorganisation, der holdt sommerlejr på Utøya.

Tilmeld
Besked om
guest

7 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
steffen
lørdag, 25 juni 2022, 21:52 21:52

Den videre efterforskning vil forhåbentlig afklare, hvem gerningsmanden er, hvad hans motiver var, og hvem han eventuelt kan være blevet påvirket af til at udføre disse grufulde angreb på uskyldige mennesker.

Det ser ud til at han var motiveret at islamisk ekstremisme, jf. https://www.telegraph.co.uk/world-news/2022/06/25/least-two-people-killed-oslo-london-pub-nightclub-shooting/

Enig?

Jens Angelsgaard
mandag, 27 juni 2022, 17:37 17:37
Reply to  steffen

NOT! Ligner en klassisk MK ULTRA med maalet at Norge’s Politi skal baere vaaben. SAA de er klar til naeste PLAN-demi

Michael Nielsen
Michael Nielsen
mandag, 27 juni 2022, 18:28 18:28

Det er altid vigtigt ikke at ignorerer WBAN teknologi som årsag til drabene.

Men modsat de fleste, så er jeg af den opfattelse at MK ULTRA, er en al for krævende proces, når man blot kan chippe og overtage en persons motoriske evner.

Jens Angelsgaard
mandag, 27 juni 2022, 22:37 22:37

Michael – tak for dit svar. MK ULTRA begyndte officielt for cirka halvfjerds aar s iden. Sikkert med Gestapo-folk fra “Operation Paperclip” som deltagere. Aktuelt har man Sikkert hundredevis AF nye metoder til at udfoere mind control. Det er derfor interessant for offentligheden at faa oplyst om en givet gerningsperson for eksempel gik til psykiater og/eller har varet soldat med mere? Hvis du har nogle links til nutidens metoder, SAA er jeg meget interesseret? Paa forhaand tak. / Jens

Michael Nielsen
Michael Nielsen
tirsdag, 28 juni 2022, 10:59 10:59

I de tyske koncentrationslejre, der udførte man de grundlæggende MK-ULTRA eksperimenter. Og ja, man fortsatte med dem i USA, efter Paperclip. Og ikke kun i USA. Også School of Americas i Centralamerika, blev en vigtig byggesten i eksperimenterne. Samme med Argentina.

Jens Angelsgaard
mandag, 27 juni 2022, 17:42 17:42

“Per paa Hjoernet” – valget AF lokation haR naturligvis INTET at goere med den danske journalist “Per Braendgaard” endsige den svenske evergreen “Himlen rundt hoernet”