Hvorfor er det altid islam, der får skylden for terror?

Norge er igen blevet ramt af et terrorangreb med mord på uskyldige mennesker. Det er tragisk nok i sig selv. Det er dog også tragisk, at en religion (islam) og en bog (Koranen) får skylden for gerningspersonens morderiske kriminalitet. Det norske politi har meldt ud, at de opfatter det som hadforbrydelse motiveret af islamisme. De … Læs videre Hvorfor er det altid islam, der får skylden for terror?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
16 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
søndag, 26 juni 2022, 9:31 09:31

Islam har pt. en høj værdi for os i Vesten – vi har brug for at have kontakt med de folkeslag, som stadig har dybe kulturelle rødder, for at modvirke globalisternes re-programmering og hjernevask, der tjener deres egne interesser. Mediernes heksejagt på Islam tjener mest af alt et formål om at dreje befolkningens hoveder væk fra magtstrukturens korrupte kræfter; Tak for at du siger fra overfor disse splittende og samfundsskadelige tendenser.

søndag, 26 juni 2022, 11:17 11:17
Reply to  Kattepine

Når man trækker alle voldtægter, overfald, intimidering samt udgifter fra, så ser regnstykket nok en smule anderledes ud.

Men da du formentlig er en god, følsom og ikke mindst omsorgsfuld kvinde, så er det jo din natur at omfavne fjenden.

Din i øvrigt påstået “heksejagt” af islam fra mediernes side, er også en stor, fed løgn!

Havde der været gran af sandhed i det postulat, så havde sammensætningen af Folketinget nok set en smule anderledes ud de sidste 30 år.

Last edited 5 months ago by Brian Olesen
Michael Nielsen
mandag, 27 juni 2022, 16:57 16:57
Reply to  Brian Olesen

Mellem 80 og 90 procent af alle gang stalkere i Danmark, Sverige og Norge, er muslimer. Efter at muslimerne kom til Danmark i hundredetusindevis fik vi etableret et center for Stalking. Det har vi aldrig haft før. Stalking er en forretningsmodel. Stalking indbefatter Chipning af ofrene Scanning af offerets kropsfrekvenser Påbegyndelse af dedikeret mikrobølgebestråling med forskellige typer af interferensfelter Kontinuerlig forgiftning og bestråling af ofret Motorisk og eller Kognitiv overtagelse af offerets krop. Dette med brug af spejl-frekvenser, etableret med interferensfelter i det eller de centre i hjernen som spejlfrekvensen skal overtage. Og ja, hjernen er på dette punkt, total… Read more »

Last edited 5 months ago by Michael Nielsen
mandag, 27 juni 2022, 22:14 22:14

Det er noget af en udvidelse af stalking begrebet, som jeg kender det, du har fået listet op der).

Jeg har aldrig hørt om stalking som en forretningsmodel. Det lyder temmelig skræmmende.

Michael Nielsen
tirsdag, 28 juni 2022, 12:32 12:32
Reply to  Brian Olesen

Så er det på høje tid at du hører om det. Forretningsmodellen indgår som regel i den sidste og mest brutale stalker-typologi; zersetzung, som er et tysk ord fra Østtyskland / STASI. Zersetzung betyder opløsning. Kort om stalking fænomenet. Det eksisterer i tre niveauer: Niveau defineres som én person der stalker et offer. Dette niveau kaldes slet og ret Stalking. Niveau defineres som mellem to til tyve personer, der stalker et offer. Niveauet kaldes for Gang Stalking. Niveau, kaldes zersetzung. Her er det mellem 20 til 10.000+ personer, der stalker én person. Om Zersetzung Det er en politi-stalker-doktrin, sammensat af… Read more »

Last edited 5 months ago by Michael Nielsen
søndag, 26 juni 2022, 10:53 10:53
Reply to  Kattepine

, har du overvejet den mulighed at det ikke er de statsstøttede massemedier der sætter problemer med islam på dagsordenen, men at de har været presset af konkurrencen mellem medier til at nævne nogle af problemerne fordi uafhængige medier har skrevet om det, og befolkningen kan se problemerne med egne øjne?

Jeg tænker på uafhængige medier som f.eks. https://denkorteavis.dk/.

søndag, 26 juni 2022, 11:22 11:22
Reply to  steffen

Har du overvejet den mulighed, at disse mediers marginalisering af helt specifikke etniske grupper i samfundet er medskabende til de spændinger, som de selv profiterer på at rapportere om?

Har du overvejet den mulighed, at Den Korte Avis repræsenterer det præcis modsatte af, hvad journalistik skal kunne?

søndag, 26 juni 2022, 13:20 13:20
Reply to  Kattepine

disse mediers marginalisering af helt specifikke etniske grupper i samfundet er medskabende til de spændinger Jeg betragter den slags argument som et forsøg på at udskamme de medier og deres læsere for at lukke munden på dem. Det er ligesom Poul Nyrups ord om at DF aldrig bliver stuerene. Det er ikke gode argumenter. Der er reelle problemer med islam så vidt jeg kan vurdere. Det kan du f.eks. se i Sverige hvor udskamningstaktikken lykkedes bedre end i Danmark og indvandringen fra islamiske lande har været meget højere end i Danmark. Sverige er i dag et land med mange flere… Read more »

Line Kattepine
mandag, 27 juni 2022, 10:29 10:29
Reply to  steffen

1) Du siger at der er problemer med islam og i samme vending generaliserer du flere millarder af forskellige mennesker. Jeg kender en del muslimer og igennem den introduktion, jeg har fået til islam igennem dem, har jeg oplevet det som en fredsskabende religion. Selvom en personlig introduktion giver et godt billede, er jeg klar over at jeg ikke kan generalisere en milliard mennesker på baggrund af denne erfaring. Kender du personligt nogle, der praktiserer islam, eller informerer du dig blot igennem Den Korte Avis? 2) Frygtpropaganda rettet imod islam er en politisk profitabel diskurs, og det kan næppe diskuteres.… Read more »

mandag, 27 juni 2022, 12:12 12:12
Reply to  Line Kattepine

De muslimer jeg personligt kender virker meget fredelige. Jeg vurderer også at langt de fleste muslimer er fredelige mennesker der vil det bedste. Jeg kunne sige det samme om kommunister, men kommunisters ideologi fører alligevel i praksis hver gang til meget omfattende elendighed når ideologien bliver implementeret i stor stil, jf. http://www.hawaii.edu/powerkills/NOTE1.HTM. Jeg ser det lidt på samme måde med Islam. Den ideologi virker heller ikke særlig godt i praksis, også selvom kun en lille procentdel af tilhængerne vælger en vej med vold og terror. Jeg kan ikke se at du kan komme udenom at der er uforholdsmæssigt meget islamisk… Read more »

Michael Nielsen
mandag, 27 juni 2022, 14:44 14:44
Reply to  steffen

Jeg er blevet stalket af muslimer igennem tre lande. Alle aldre, begge køn.

Som de fleste herhjemme, tager du fuldstændig fejl omkring muslimer. Du bliver klogere.

Min far var oprindelig berber. Han var som mig, socialliberal af sind, kreativ og ambitiøs på livet. Flygtede derfor som 7 årig til Europe, hvor han ledte efter sin onkel, som den tyske værnemagt i Nordafrika, han tvangsindrulleret og sendt til den store Molok; østfronten.

Min far advarede mig, for lang tid siden, i Paris, i midt-eller slut-firserne, mod Islam.

Ære være hans minde.

søndag, 26 juni 2022, 11:08 11:08

Om det er din spelt-beskyttet- tilværelse på Østerbro, der er katalysator bag din obskure relativisering af Islam, skal jeg lade være usagt. Skriger til himlen gør det i hvert fald. “HVORFOR ER DET ALTID ISLAM, DER FÅR SKYLDEN FOR TERROR? Ja, hvorfor mon ellers nogenlunde begavede, Per Brændgaard? Her er mit bud: Fordi det stort set (99,95%) altid er muslimer, der begår og laver terroranslag i (!) islams navn. Her er i øvrigt en side du kan hygge dig lidt med: Islam: Den politisk ukorrekte sandhed (thereligionofpeace.com) Om den får dig ud af din værdipolitiske, venstresnoet boble, skal jeg igen… Read more »

Last edited 5 months ago by Brian Olesen
søndag, 26 juni 2022, 11:34 11:34
Reply to  Brian Olesen

Du har vist ikke fulgt med. De terrorangreb, som vi har hørt mest om, har man næsten altid kunne spore tilbage til de krigsførende nationers våbenmagere mv. USA finansierede Al-Quaeda med formål om at føre proxykrig imod Rusland, senere brugte man samme strømninger til at pushe invasionen af Syrien – “krigen mod terror” har gjort terrorproblemet cirka 40 gange større end det var før, så det er tydeligt at terrorbekæmpelse aldrig har været det egentlige formål med krigene. Historien viser, at formålet har været at styre valutaen for handel med olie, våbensalg og lukrative handelsaftaler ifht. genopbygning. Det fedeste er,… Read more »

søndag, 26 juni 2022, 12:05 12:05
Reply to  Kattepine

Jo, jeg har fulgt lidt med). Jeg er klarover, at de USA-ledet krige har været med til at skubbe til nogle “strømninger” hist og her, men det ændre overhovedet ikke det overordnede, fundamentale billede af islams ‘natur’ og dets tilhængere. Det andet, du nævner omkring USA m.m., er jeg helt klarover og ganske enig i. det er bare mildest talt ikke to sider af samme sag 1:1, som du prøver gøre det til. På den korte bane er islam ikke problemet, men det bliver det på den længere bane, når og hvis vi vinder krigen mod de globale rotter. Jeg… Read more »

Line Kattepine
mandag, 27 juni 2022, 10:32 10:32
Reply to  Brian Olesen

Yes, jeg ved en del om det, og giver ikke noget for politikere som bygger deres karriere på at sprede fordomme. Heller ikke for de strømninger, som skaber fjendebilleder for at legitimere krig.

mandag, 27 juni 2022, 16:50 16:50
Reply to  Line Kattepine

Jeg har endnu tilgode at møde en politiker, der har gjort karriere ved at udbasunere og sprede en masse fordomme. “Yes, jeg ved en del om det” Jamen det er jo glædeligt. Det anede mig i øvrigt også). Jeg kan forstå, du har en masse bekendte med muslimsk baggrund i dit svar til ‘steffen’. I den forbindelse, der kunne jeg godt tænke mig, at du stillede følgende spørgsmål til dine bekendte fra den “fredsskabende religion”: Udgår magten fra folket via en forfatning baseret på ideerne fra oplysningsfilosoffer som Locke, sådan som den gør i et liberalt demokrati? Eller udgår magten… Read more »