Berlingske: Myndighederne har bedraget Folketinget om Lars Findsen

Tre journalister fra Berlingske har kulegravet Lars Findsen-sagen, og de konkluderer:

“Sagt ufiltreret: Det kan se ud, som om myndighederne ikke har givet et fyldestgørende billede af sagen til Folketinget, og at politikerne samlet set er blevet efterladt med et indtryk af, at sagen er mere alvorlig, end det reelt er tilfældet.”

Artiklen i Berlingske i går afslører også, hvad de ni forhold er, som har ført til den dramatiske og meget offentlige anholdelse af chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste, fængsling i 71 dage og sigtelse efter § 109 for første gang i 42 år.

Fire af forholdene drejer sig om fire samtaler med to forskellige journalister fra to forskellige større danske medier. Fire andre forhold handler om, at Lars Findsen har haft samtaler med henholdsvis sin 84-årige mor, sin bror, sin kæreste og en mangeårig ven og tidligere kollega. Emnet for samtalerne har været Danmarks engang hemmelige samarbejde med USA om at tappe data fra undersøiske kabler. Det vil sige sager, som har været offentligt omtalt i pressen, og som er af en karakter, som siden Edward Snowdens afløsringer næppe kan komme bag på nogen.

Lars Findsen har været totalovervåget af PET, og myndighederne har givet politikere på Christiansborg personfølsomme oplysninger om Lars Findsen, herunder intime oplysninger såsom samtaler med hans kæreste.

Der tegner sig således et billede af, at sigtelserne mod Lars Findsen er uden tilstrækkelig substans, og at han snarere har været og stadigvæk er offer for en heksejagt orkestreret fra det højeste magtkorridorer i Danmark. Motivet bag heksejagten er fortsat ukendt.

Flere vigtige nyheder fra i dag:

  • Justin Trudeau truer de uvaccinerede
  • 47 undersøgelser bekræfter, at masker til Covid er ineffektive, og 32 andre bekræfter deres negative sundhedseffekter
  • Steigan vurderer, at krigen mod de uvaccinerede er tabt
  • Østrigs sundhedsminister ophæver vaccinepligten og giver lægerne ansvaret for vaccineskader
  • Céline Dion og Justin Bieber kan have taget skade af covid-19-vaccinerne
  • Akutkapaciteten på hospitalerne i Norge er sprængt, og ingen ved hvorfor

Min kommentar: Den sprængte akutkapacitet i Norge kan skyldes bivirkninger til covid-19-vaccinerne, herunder sidevirkninger i form af trafikulykker. Det er således belejligt for magthaverne med en stor distraktion i form af terrorangreb i Oslo.

Mere: De Vigtige Nyheder 27.06.2022

Tilmeld
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments