Amerikanske soldater må skyde på demonstranter i Danmark

Norge har indgået en aftale med USA om etableringer af amerikanske militærbaser i Norge. Danmark med Mette Frederiksen i spidsen arbejder på nuværende tidspunkt for en tilsvarende aftale for Danmark. Mediet Arbejderen fortalte i går, at USA’s soldater får mulighed for at åbne ild mod civile i Norge. Aftalen blev vedtaget den 3. juni 2022 … Læs videre Amerikanske soldater må skyde på demonstranter i Danmark
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement per måned or Abonnement per år og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
Michael Nielsen
tirsdag, 28 juni 2022, 10:12 10:12

Jeg mener at Genocide traktaten – af konspirationsteoretikere, er blevet fortolket således at land A har ret til at dræbe befolkningen i land B, såfremt Bs regering siger god for det. På den måde kan regeringer ikke sigtes rent juridisk. Det er kun når de dræber egne borgere at man kan sigte dem. Jeg læste om denne fortolkning, for mange år siden, i forbindelse med den tortur jeg er udsat for. Søgte nemlig om asyl i Rusland, på den russiske ambassade på Østerbro, tilbage i 2018. Havde overvejet den amerikanske først, men vagterne inde på Østerbro, foran ambassaden vidste hvem… Read more »

Jens Angelsgaard
tirsdag, 28 juni 2022, 10:28 10:28

Ja man kan Jo daarligt naa at taenke tanken foerend den udkommer sort paa hvidt.Det er cirka to doegn siden at det slog Ned I mig at de amerikanske tropper I Europa har til opgave at internere, draebe og chikanere danskere I Denmark. Og Europaerne. Husk hvordan USA landsatte historisk mange tropper I Bremen ved begyndelsen AF Plandemi “Corona”. Det skete for at imoedegaa en eventuel massiv folkemodstand imod de experimentelle MRnA injektioner. Verdens befolkning SKAL vaagne nu.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
tirsdag, 28 juni 2022, 10:56 10:56

Verdens befolkning vågner så at sige ikke op. Sådan er det bare.

Desuden, såfremt en civil modstand skal skabe succes, så er der en række basale kriterier som skal opfyldes først. Det bliver de ikke. Modstanderne verden over er alt for uorganiserede og fragmenterede.

Last edited 1 month ago by Michael Nielsen
Jens Angelsgaard
tirsdag, 28 juni 2022, 10:30 10:30

EU haeren har samme funktion. Skal anvendes I EU umod EUropaerne.