Nye oplysninger fra Lars Findsen tyder på målrettet komplot

Ekstra Bladet har i dag bragt en Ritzau-historie om nye oplysninger fra Lars Findsen. Ekstra Bladets vinkel er, at Lars Findsen føler sig dybt krænket over, at detaljer om privatliv er delt. Sagen har dog en alvor, der stikker langt dybere end det, efter min vurdering. Når intime detaljer, formentlig om Lars Findsens forhold til … Læs videre Nye oplysninger fra Lars Findsen tyder på målrettet komplot
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen M
Nielsen M
tirsdag, 28 juni 2022, 20:45 20:45

Du nævner selv to potentielle gerningskvinder. Men de skal nok gå fri. Desværre. Det har de gjort i så mange gange før og om få dage kommer de til det igen, i Corona sagen. Hm, ved ikke, skulle der være en graver-journalist derude, så er Helga/Hekse-netværket måske værd at tjekke ud. Ida Auken forekommer mig heller ikke helt irrelevant. I forhold til motivanalysen, så har har han talt over sig om en f dem. Måske i forhold til noget om deres privatliv. Da hans sag kørte i medierne, så var der en artikel, måske EB?, måske BT?, hvor der på… Read more »