Nyt foredrag om ernæring: Fra synd og skam til næring og nydelse

Jeg tilbyder et nyt foredrag om menneskelig ernæring. Du er velkommen til at deltage i mit lille, åbne arrangement med foredrag hjemme i min stue den 4. juli 2022 kl. 19-21. Ernæring bør efter min mening ikke reduceres til et spørgsmål om, hvad der er tilladt og forbudt at spise. Foredraget indeholder evidensbaserede råd om: … Læs videre Nyt foredrag om ernæring: Fra synd og skam til næring og nydelse
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]