Vi skal tilgive Mette Frederiksen, men det kræver indrømmelser fra hende

Flere medier og politiske kommentatorer, bl.a. Ekstra Bladet og Henrik Qvortrup, vurderer, at statsminister Mette Frederiksen er i total panik dagen inden offentliggørelsen af rapporten fra Minkkommissionen. Mette F.’s paniktilstand skyldes også Berlingskes afsløringer af Lars Findsen-sagen. Mette Frederiksen beder om tilgivelse, og det synes jeg, at vi skal give hende. Tilgivelse betyder ikke, at … Læs videre Vi skal tilgive Mette Frederiksen, men det kræver indrømmelser fra hende
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Politisk medlemskab per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md, Mdl. donation: 100 kr/md, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 29 juni 2022, 18:07 18:07

Det er desværre ikke muligt for mig…at tilgive en beviseligt…lands og stats- forbrydelse…udført af en diktator…Ligesom de færreste idag ville tilgive den nazistisk Adolf Hitler !!

onsdag, 29 juni 2022, 18:56 18:56

I Mettes hoved er god politik at presse loven og systemet og mennesker til det yderste, og gerne over grænsen.. det er egentlig lige meget om vi snakker mRNA vacciner, social politik med ekstreme “jobindsatser” overfor handicappede eller folk som har kræft, og som det eneste land i NATO sender lille Danmark missiler som er extremt skadelig for magtbalancen med Rusland, nemlig Harpoon missiler, og nu også amerikanske soldater på dansk jord, og muligvis på Bornholm, hvilket i forhold til Bornholm er et klart brud på den aftalte vi har med Rusland.. men tak Mette, vi føler os virkelig trygge,… Read more »

Michael Nielsen
onsdag, 29 juni 2022, 20:05 20:05

Tak Per – fordi du medtager det sataniske aspekt.  Mette Frederiksen Er hun blevet presset – jeg tror det ikke. Magt korrumperer sjælen. Mette Frederiksen fik ultimativ magt, på den enkeltes dagligdag.  Jeg har mødt hende før. Ikke et rart møde. Der er ondskab i hende.  Når det er sagt, så har du ret. På det åndelige plan er tilgivelsen afgørende. Tak for at minde os om det.  Selv kommer jeg ikke til at tilgive hende og hendes fæller. De har induceret Parkinson i hele min krop. Cancer vil følge. Min krop vil blive spastisk indenfor maksimalt ét år. Dette… Read more »

onsdag, 29 juni 2022, 23:44 23:44

Mette Frederiksens mulige forbrydelser omfatter endvidere = 1. Bevidst angreb paa Folkesundheden. 2. Overtraedelse AF et antal paragraffer I Grundloven. 3. Samarbejde og moeder med fremmede magter og entiteter. 4. Spionage for fremmede private magter. 5.:Over traedelser AF FNs Human Rights Declaration Artikel 13 samt EUs Human Rights charter. 6. Bevidst forsoeg paa at koere Danmark I statsbankerot ved blandt andet at spilde cirka en trilliard DKK paa uvidenskabelige og taabelige “tests” / maske paabud og potentielt farlige injektioner 7. Taget imod instrukser FRa den IKKE valgte Martin Rossen – der fik sine instrukser fra hvem? Et cetera et cetera.… Read more »

torsdag, 30 juni 2022, 16:42 16:42

Glimrende innlegg Per!