Minkrapporten: Danmark er ledet af et kriminelt netværk

Minkkommissionen har afleveret deres rapport i dag. Det er opmuntrende at se, at folkene i kommissionen trods alt tilsyneladende ikke har ladet sig kompromittere for meget, men derimod giver klar besked om sandsynlige forbrydelser i forbindelse med Minkskandalen. Rapporten konkluderer, at der er sket klare og alvorlige lovovertrædelser i form af mere eller mindre bevidste … Læs videre Minkrapporten: Danmark er ledet af et kriminelt netværk
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab, Abonnement per måned or Abonnement per år og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
torsdag, 30 juni 2022, 17:27 17:27

Er der mon lidt lys forude?kh Lene

Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
torsdag, 30 juni 2022, 20:42 20:42
Reply to  Lene

Der er lys lige nu. Recepten er og bliver at ALLE SKAL ENGAGERE SIG NU – GENNEMSKUE / INDSE / HANDLE. Danskerne lurepasser og har en ubalanceret sofa laenestolskultur. Let bagdelen kom Ind I lysudbredelsen. Lys! Lys! Hjertelys! Minkkommissionen er basalt set en afledningsmanoevre for Corona skandale rapporten som man proever at undgaa. Son Per er inde paa, SAA afsloerer minkkommissionens rapport ogsaa noedvendigheden AF en total kulegravning AF Coronaforloebet. Og her er hele regeringen hele Folketinget og alle chefredaktoerer involveret. Lys forude er der hvis befolkningen nu forlanger en kulegravning og udskiftning. Det danske motto”det gaar nok” er malplaceret… Read more »

Brian Olesen
fredag, 1 juli 2022, 1:49 01:49

”Faa fingeren ud!” Ved du ikke, at der er Tour de Fance? 😄

Lene
torsdag, 30 juni 2022, 21:17 21:17

helt enig m.k.h Lene