Minksagen: 10 spydspidser i den dybe stat kan drages til ansvar

Minkkommissionen vurderer, at disse 10 spydspidser for den dybe stat kan drages til ansvar: Departementschef i Statsministeriet Barbara BertelsenDepartementschef i Miljø- og Fødevareministeriet Henrik StudsgaardAfdelingschef i Miljø- og Fødevareministeriet Tejs BinderupKontorchef i Miljø- og Fødevareministeriet Paolo DrostbyVeterinærdirektør i Fødevarestyrelsen Hanne LarsenDepartementschef i Justitsministeriet Johan LegarthAfdelingschef i Justitsministeriet Anne-Mette Lyhne Jensen.Rigspolitichef Thorkild FogdePolitiinspektør Uffe StormlyJuridisk sektionsleder … Læs videre Minksagen: 10 spydspidser i den dybe stat kan drages til ansvar
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
torsdag, 30 juni 2022, 20:59 20:59

Alle skal varetaegtsfaengles nu og krydsforhoeres AF Lars Findsen! ;D (Joke! Joke! Joke!)

Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
torsdag, 30 juni 2022, 21:00 21:00

“Make 1984 fiction again!”