Vildt nok! Mette Frederiksen har stadigvæk tillid til Barbara Bertelsen

Statsminister Mette Frederiksen har på pressemødet i dag udtalt, at hun fortsat har tillid til departementschef, cand.jur. Barbara Bertelsen.

Det er påfaldende, at en statsminister helt uden slinger i valsen kan vedligeholde tilliden til sin øverste rådgiver, hvis vi skal tro på, at Mette Frederiksen har handlet i blinde.

Den naturlige reaktion i den situation er at blive rasende og straks fyre den pågældende medarbejder, når man opdager, at man er blevet ført bag lyset. Kunne man forestille sig, at statsministeren har ladet sig føre bag lyset og fjernet beviserne herfor? Der er jo f.eks. mange SMS’er, der er blevet slettet undervejs.

Sagen kunne også være den, at Mette Frederiksen simpelthen ikke kan finde ud af at fungere som statsminister uden Barbara Bertelsen og hendes forbindelser til den dybe stat i Danmark og globalt.

Mette Frederiksen har også lige under pressemødet sagt, at Corona ikke er en sundhedskrise, men en samfundskrise. Det er argumentet for, at hun og statsministeriet har spillet en så central rolle i håndteringen af Corona. Det er alligevel noget af en indrømmelse, at Corona aldrig har handlet om sundhed. Hun har tidligere indrømmet noget tilsvarende. Hvis man nu rent faktisk havde ladet det være det, som det reelt er, så kunne man have håndteret folkesundheden uden at smadre landet.

Tilmeld
Besked om
guest

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Silas
fredag, 1 juli 2022, 12:42 12:42

*Og uden at smadre sundheden for 87,5% af befolkningen over 12 år..