Det er meget mærkeligt, at Sundhedsstyrelsen har blind tillid til Pfizer

Det har undret mig meget under hele Coronasagen, at Sundhedsstyrelsen tilsyneladende har blind tillid til oplysninger om Pfizers covid-19-vaccine, selvom oplysningerne udelukkende kommer fra Pfizer selv.

Lad mig give et eksempel:

Den videnskabelige artikel, der banede vejen for godkendelse af det tredje stik, er denne: Safety and Efficacy of a Third Dose of BNT162b2 Covid-19 Vaccine. Den er publiceret i verdens mest anerkendte lægevidenskabelige tidsskrift, New England Journal of Medicine, og de har heldigvis en politik om tydelig deklaration af afsenderne af forskning.

Der er 32 forfattere til artiklen plus en udefineret gruppe benævnt ‘C4591031 Clinical Trial Group’. Det står tydeligt deklareret i artiklens konklusion, at arbejdet er finansieret af Pfizer og BioNTech. I dette tillæg til artiklen kan man læse interessante detaljer om, præcis hvordan de forskellige forfattere er forbundet til Pfizer/BioNTech udover at have modtaget betaling direkte fra dem for at udføre arbejdet med artiklen.

Heraf fremgår følgende om forfatterne: Kevin Cannon er tilknyttet Pfizer, formentlig som en slags ekstern konsulent, David Cooper er ansat af Pfizer, Douglas Denham er ansat af Pfizer som medicinsk direktør, Philip Dormitzer er både ansat af Pfizer og har aktieoptioner i firmaet, Samuel Dychter er ansat af Pfizer, David Fitz-Patrick har fået bevillinger fra både Pfizer, Moderna og AstraZeneca, William Gruber er både ansat af Pfizer og har aktieoptioner, Alejandra Gurtman er ansat af Pfizer, Laura Hammit arbejder på kontrakt for Pfizer og andre medicinalfirmaer, Kathrin Jansen er ansat af Pfizer og har aktier i firmaet, Nicholas Kitchin er ansat af Pfizer og har flere forskellige slags aktier i firmaet, Nicola Klein arbejder på kontrakt for Pfizer og mange andre medicinalfirmaer, Kenneth Koury er ansat af Pfizer og har aktier, Eleni Lagkadinou er ansat af BioNTech som vicepræsident for klinisk forskning, Stephen Lockhart er ansat af Pfizer med aktier, Claire Lu er ansat af Pfizer plus aktier i firmaet, Edson Modeira arbejder på kontrakt for Pfizer, John Perez er en anden chef hos Pfizer, Ugur Sahin er ansat af BioNTech og har aktier, Kena Swanson er ansat af Pfizer plus bonus i form af aktier, Dina Tresnan er ansat af Pfizer plus aktier, Ozlem Tureci er ansat af BioNTech som medicinsk chef med aktieoptioner, og til sidst Xia Xu som er ansat af Pfizer.

Det er tidligere blevet afsløret i British Medical Journal, at Pfizer har fusket med covid-19-vaccineforskningen.

Pfizer er desuden ved en amerikansk domstol blev dømt til at betale 2,3 milliarder $ i bøde for falske påstande i forbindelse med markedsføring af deres lægemidler.

Det er meget mærkeligt, at Danmarks øverste sundhedsfaglige myndighed kan have tillid til noget som helst, der kommer fra Pfizer.

Tilmeld
Besked om
guest

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Silas
lørdag, 2 juli 2022, 17:03 17:03

Og det er lige så mærkeligt at 87,5% af befolkningen, herunder også højtuddannede advokater m.v har taget imod “anbefalingen”, dvs. der er 12,5% som har afvist at være en del, af det som reelt er fase 4 i processen med at dokumentere dens “virkning”. Af de 12,5% er der muligvis en del som ikke har en uddannelse, og som har afvist den grundet rygter om overvågning m.v og en del som muligvis selv er læger og PhDer, der har afvist den fordi vi ikke mener at den er sikker, eller effektiv, baseret på det materiale som eksisterer og det som… Read more »

Jens Angelsgaard
onsdag, 27 juli 2022, 11:43 11:43
Reply to  Silas

Indenfor Vodoo religionen er en “Zombie” en psykisk besat mind control slave.

Kim Munk
lørdag, 2 juli 2022, 17:37 17:37

Genialt Per! Tak for den rigtige overvågning. Det var jo dem som burde tá vaccinen og lade os overvåge. Det helt skudt af det som forgår. Det er så skudt af at det er tydeligt at vi er i en moderne besættelse. jeg kan ikke lade være med at tænke at dette er altid forgået og vi er vidner til en del af den process for udførelsen af en total prison planet. ergo er det mere almindeligt at der eksistere kloder som vores, end der ikke gør. 100% vi ER de rigtige rumvæsner og ikke dem fra film med tre… Read more »

Jens Angelsgaard
onsdag, 27 juli 2022, 11:45 11:45
Reply to  Kim Munk

Dine ideer har god forklaringskraft.

Lige nu har vi dog rent lavpraktisk nok op at gøre med Danmark, WHO, WEF, Bilderberg, ZION og olaneten Jorden.

;D