Kvindelig konspiration freder Mette i Minksagen

Det ligner af sammensværgelse af kvindelige partiledere, der står bag fredningen af statsminister Mette Frederiksen omkring Minkgate. Det danske folk kan nu “takke” De Radikales politiske leder og formand for folketingsgruppen Sofie Carsten Nielsen, SFs partiformand Pia Olsen Dyhr, Enhedslistens politiske ordfører Mai Villadsen og selvfølgelig Socialdemokratiets partiformand Mette Frederiksen for denne krænkelse af retsfølelsen. … Læs videre Kvindelig konspiration freder Mette i Minksagen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
8 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Michael Nielsen
lørdag, 2 juli 2022, 18:47 18:47

Gad vide om de alle er medlemmer af Helga Netværket?

Michael Nielsen
lørdag, 2 juli 2022, 18:58 18:58

Undskylder for dobbeltpost, men Mette Frederiksen er allerede i gang med sin spin / valgkamp.

Se videoerne her:

Mette Frederiksen skriver i studenterhue
Mette Frederiksen uddeler ølbong

https://www.bt.dk/roskilde-festival/live-efter-to-aars-nedlukning-er-roskilde-festival-tilbage

Undervurder hende ikke. Ej heller det netværk hun er en del af. Der er em grund til at hun har kunne være i partipolitik, i så lang tid som hun har.

lørdag, 2 juli 2022, 21:26 21:26

Uskyldige og folkelige Mette er tilsyneladende ude at feste på Roskilde.. men fair nok, det er jo også bare træls jura og sådan noget, det kan man da bare glemme, på samme måde som at bivirkninger også bare er træls og noget som vi ikke bør tale om..

https://www.bt.dk/politik/video-dukket-op-af-mette-frederiksen-det-virker-surrealistisk

lørdag, 2 juli 2022, 21:36 21:36
Reply to  Silas

Og Magnus Heunicke var meget optaget af at danse til Thomas Helmig ved folkemødet på Bornholm kort før han annoncerede til pressemødet at hans embede “anbefaler” et fjerde stik med mRNA terapien.. de ansvarlige virker absurd ubekymret for tiden, eller er det mon udtryk for at de reelt har opgivet?

Michael med Okkulte Danmark videoen
søndag, 3 juli 2022, 13:42 13:42
Reply to  Brændgaard

De har adgang til det hele. Jeg husker muligvis forkert, men jeg mener at forretningsgangen går på at det enkelte land, køber informationer om dets egne borgere, via udenlandske stater og eller udenlandske virksomheder.

Spørgsmålet er om der har været noget radiomateriale af en art, i nogle af vaccinerne, der gør det muligt at bruge mobiltelefonmaster, til at scanne kropsfrekvenser.

Jeg ved at det kan lade sig gøre, men jeg ved ikke hvor tæt på scanneren skal være i forhold til kroppen?

Denne her fejlkode er begyndt at dukke op?
{“code”:”wc_invalid_field”}

Michael Nielsen
søndag, 3 juli 2022, 8:15 08:15
Reply to  Silas

De ved at de slipper afsted med det. Derfor nul bekymring.

tirsdag, 5 juli 2022, 18:00 18:00

skrækkeligt