Derfor er det fuldstændig ligegyldigt, om vi har en rød eller blå regering

Jeg forventer, at temaet for den kommende valgkamp bliver Minksagen. Rød blok vil påstå: “Mette reddede danskerne fra Corona!” Blå blok vil påstå: “Mette overtrådte loven!” Det skal de, desværre, nok komme langt med i relation til hver deres målgrupper. Begge påstande er imidlertid behændige måder for dem, der kontrollerer både rød og blå blok, … Læs videre Derfor er det fuldstændig ligegyldigt, om vi har en rød eller blå regering
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
mandag, 4 juli 2022, 7:41 07:41

“Manchester City i mod Manchester United”